Goedkoop mobiel bellen en internetten in Oostenrijk

De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Voor een paar tientjes per maand zijn we dag en nacht online en bereikbaar voor al onze vrienden en familie. Ga je een seizoen lesgeven in het buitenland dan wordt het gebruiken van je Nederlandse abonnement ineens wel erg duur. De Oostenrijkse telecomprovider Eety stapte deze zomer in de kortings-markt, en daar kun je als skileraar goed gebruik van maken.

Ondanks dat alle grote Nederlandse telecomproviders abonnementen hebben die ook buiten de grens kunnen worden gebruikt zijn daar altijd extra kosten aan verbonden. Voor een weekje vakantie een prima oplossing maar als skileraar heb je daar niet voldoende aan. De organisatie van een skischool in een skigebied valt en staat met een goede communicatie. Er wordt regelmatig heen en weer gebeld om te controleren of de groepen goed zijn ingedeeld en om te melden of er nog lessen bijkomen.

Eety
De Oostenrijkse telecomprovider Eety (eti) richte zich tot voorheen op gunstige tarieven in het buitenland. Deze zomer brachten ze de gunstige tarieven naar hun eigen land en gaan daarvoor de samenwerking met Lidl aan. Voor €9,90 kun je 30 dagen lang gebruik maken van Eety TOP zonder het afsluiten van een abonnement. Je zit dus nergens aan vast en hebt volledig controle over je kosten. 30 dagen lang krijg je 1.000 belminuten, 500 smsjes, en 3.000 MB internet. Als je denkt dat dat niet voldoende is dan kun je voor €5,- extra Eetsy Extra aanschaffen. Hiervoor krijg je 300 belminuten, 300 smsjes en 1.000 MB internet extra. Dit extra tegoed is twaalf maanden geldig en wordt pas gebuikt wanneer je tegoed uit het TOP pakket is opgebruikt.

EetyDe Eety simkaarten zijn eenvoudig online te bestellen en verkrijgbaar bij onder andere Lidl, Spar, Hofer, MPreis, BP, en Shell. Tegoed is verkrijgbaar bij bijna alle supermarkten, postkantoren tankstations en winkels. Ook online kun je het tegoed eenvoudig opladen en onder andere betalen via bankoverschrijving, MasterCard en Maestro. Voor meer informatie bezoek je de Eety website.

We geven er 4 weg!
Wil jij voor je naar Oostenrijk vertrekt al een Eety simkaart in huis hebben zodat je voorbereid aankomt op je bestemming? Samen met Snowsport Nederland mogen wij 4 simkaarten weggegeven! Laat ons onder dit bericht even weten waar je dit seizoen les gaat geven en hoeveel zin je daar in hebt. De 4 meest enthousiaste reacties ontvangen een Eety simkaart.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren