Skileraar zoekt gast op Checkyeti.com

Checkyeti.com is een website voor zelfstandige skileraren en kleine skischolen. De website biedt hun de kans om in contact te komen met potentiële gasten. De oprichters van de website, twee Oostenrijkser die woonachtig zijn in Zwitserland, bieden de service voor zowel skileraar als gast volledig kosteloos aan.

Voor de skileraar
Skileraren en kleine skischolen kunnen hun profiel op de website aanmaken. Het profiel bestaat uit de disciplines waarin lesgegeven kan worden, de talen die de leraar spreekt, de kwalificaties waarover de skileraar beschikt en waar hij of zij werkzaam is. Daarnaast kan er worden aangegeven wat de lessen kosten. Vervolgens kunnen bezoekers door middel van een zoekmachine, die filtert op deze informatie, hun skileraar vinden.

Voor de gasten
De bezoekers van de website kiezen eerst een land (nu nog beperkt tot Oostenrijk en Zwitserland) en daarna het skigebied. Vervolgens kunnen ze verder filteren op disciplines, skileraar of skischool, prijs en gesproken taal. Kiest de gast voor een bepaald profiel dan verschijnen er beoordelingen die eerder gegeven zijn door andere bezoekers. De skileraar is vervolgens eenvoudig te boeken door op de ‘nu boeken’ knop te klikken. Door het invullen van het contact formulier kan de skileraar vervolgens contact met de gast opnemen.

Voor Nederlandse skileraren
Als je de algemene voorwaarden erop naslaat dan kun je lezen dat iedereen die wettelijk gezien beschikt over de juiste kwalificaties en vergunningen voor het aanbieden van de verschillende wintersporten zichzelf kan registreren als skileraar op CheckYeti. In de praktijk zullen er weinig Nederlandse skileraren zijn die hier aan voldoen wanneer ze les willen geven in het buitenland. Maar er zijn uitzonderingen en voor die leraren is dit een mooi platform om zichzelf voor te stellen aan vele potentiële gasten.

Dit is het eerste jaar dat deze “skileraren-zoekmachine” online is. Voordat het winterseizoen echt van start gaat worden er nog verschillende updates verwacht om vervolgens de website doorlopend te verbeteren.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren