Eerste Nederlander bij Oostenrijkse WSSV

Een samenwerking tussen Oostenrijk en Nederland is als het gaat om het opleiden van skileraren niks nieuws. Maar een Nederlander die toetreed tot het bestuur van één van de Oostenrijkse skilerarenverenigingen is dat wel.

Voor het eerste in de geschiedenis
Voor het eerst in de geschiedenis van de sneeuwsport is er een Nederlander die zich bestuurslid van een Oostenrijkse skilerarenvereniging mag noemen. Edwin Abels, oprichter van Snowsports Academy Nederland, is afgelopen zaterdag tijdens een algemene ledenvergadering toegetreden tot het bestuur van het Wiener Ski- und Snowboardlehrer Verband (WSSV).

Samenwerking
Het Snowsports Academy van Edwin Abels werkt al 15 jaar lang intensief samen met het WSSV. Door de samenwerking, die bij beide partijen altijd als zeer prettig ervaren is, heeft het WSSV Abels toe laten treden tot het bestuur. Beide partijen verzorgen al 15 jaar lang opleidingen voor skileraren. “Mijn toetreden tot het bestuur van de WSSV zal de samenwerking alleen maar meer kracht bij zetten”, aldus Abels. Vanuit Nederland zijn er jaarlijks honderden deelnemers die de NSL, Anwärter en Landes opleidingen volgen bij Snowsports Academy. Snowsports Academy heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een grote Nederlandse speler op het gebied van skileraren opleidingen.

Wij wensen Edwin Abels veel succes met het bekleden van zijn nieuwe functie!

Bron: Snowsports Academy

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en