Eerste Nederlander bij Oostenrijkse WSSV

Een samenwerking tussen Oostenrijk en Nederland is als het gaat om het opleiden van skileraren niks nieuws. Maar een Nederlander die toetreed tot het bestuur van één van de Oostenrijkse skilerarenverenigingen is dat wel.

Voor het eerste in de geschiedenis
Voor het eerst in de geschiedenis van de sneeuwsport is er een Nederlander die zich bestuurslid van een Oostenrijkse skilerarenvereniging mag noemen. Edwin Abels, oprichter van Snowsports Academy Nederland, is afgelopen zaterdag tijdens een algemene ledenvergadering toegetreden tot het bestuur van het Wiener Ski- und Snowboardlehrer Verband (WSSV).

Samenwerking
Het Snowsports Academy van Edwin Abels werkt al 15 jaar lang intensief samen met het WSSV. Door de samenwerking, die bij beide partijen altijd als zeer prettig ervaren is, heeft het WSSV Abels toe laten treden tot het bestuur. Beide partijen verzorgen al 15 jaar lang opleidingen voor skileraren. “Mijn toetreden tot het bestuur van de WSSV zal de samenwerking alleen maar meer kracht bij zetten”, aldus Abels. Vanuit Nederland zijn er jaarlijks honderden deelnemers die de NSL, Anwärter en Landes opleidingen volgen bij Snowsports Academy. Snowsports Academy heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een grote Nederlandse speler op het gebied van skileraren opleidingen.

Wij wensen Edwin Abels veel succes met het bekleden van zijn nieuwe functie!

Bron: Snowsports Academy

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Related Posts