Location

Neige Aventure - Sport & Rental Shop Nendaz, Nendaz, Zwitserland

Contact Form

  • Sander Kan
   3 juli 2015 at 22:20

   Gewone skischool met veel aanloop van Nederlandstalige toeristen en kinderen door de meertaligheid van veel van de internationale leraren. Acco zelf regelen, bijscholing wordt wel altijd gepland maar komt verder weinig van. Er is veel mogelijkheid tot inspraak en je kan er dagen vrij plannen. Salaris voor eerste jaars of ongekwalificeerd personeel is aan de lage kant. Eerste jaar krijg je het pak maar moet je een borg achterlaten en slechts een gedeelte van je skipas wordt vergoed. Bij meerder jaren hoger salaris en krijg je de skipas. Je kan er in het hoogseizoen tot max 7u per dag maken. Geen lessen geen inkomen! Groot teamgevoel binnen de school. Skigebied spreekt voor zich!

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Werkkleding

   Werktijden

  • Kiki van Toor
   22 juni 2016 at 21:10

   Afgelopen jaar heb ik les gegeven bij NA, dit was mijn eerste jaar ooit en natuurlijk best spannend! Maar al na de eerste week voelde ik me thuis en deel van de familie! Iedereen wil je erbij betrekken en we doen het liefst zoveel mogelijk samen. Iedereen helpt elkaar en ze luisteren ook echt naar je en proberen er wat mee te doen! Het beste was de laatste week, het schooluitje met iedereen van NA, een groot feest!

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Niki
   22 juni 2016 at 21:11

   Sinds 2 winters sta ik elke ochtend op met een prachtig uitzicht over de vallei in een appartementje dat door NA voor me werd uitgezocht, om na 5 minuten wandelen aan te komen op mijn kantoor: skischool/-shop
   Neige Aventure in Veysonnaz, ideaal gelegen onder de kabelbaan die je meteen midden in skigebied Les 4 Vallées brengt. In het hoogseizoen zijn het soms drukke dagen, wat ruimschoots wordt gecompenseerd door erg kalme pistes in het laagseizoen, waar je dan samen met je collega’s heel wat tijd kan doorbrengen. Supertoffe sfeer tussen al het personeel, die al ontstaan tijdens de 2 weken durende training aan het begin van het seizoen: ideaal om elkaar te leren kennen en van elkaar te leren. Mooi meegenomen is natuurlijk ook de verloning naar Zwitserse standaarden, terwijl de levenskost er eigenlijk best meevalt! Hier keer ik met plezier nog enkele winters terug! Een echte aanrader, zowel voor wie les wil geven, als voor toeristen op zoek naar een skischool!

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Annelies De Vydt
   6 juli 2016 at 21:12

   Als je een goede skischool zoekt, dan ben je bij Neige Aventure zeker op de juiste plaats! Zeer enthousiaste ski- en snowboardmonitoren in alle talen! Good vibes, positieve sfeer, veilig en goed opgeleide monitoren! Een leuk gebied, zowel voor beginners als gevorderden vele mogelijkheden! Goede communicatie tussen de lesgevers en de skischool, een echte aanrader!

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Donald
   26 juli 2016 at 21:38

   Ik heb vorig seizoen het train & work programma gevolgd bij Neige Aventure. De training is zeker aan te raden, ik heb heel erg veel bijgeleerd en mijn BASI 1 & 2 gehaald. Maar het seizoen valt wel vrij duur uit vermits er niet heel veel tijd is om te werken. Het team is heel fijn en er hangt een goede sfeer. verder helpt de skischool goed met het in orde brengen van de werkvergunning, etc.

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Stephanie en Sander
   2 augustus 2016 at 19:34

   4 Vallées, een prachtig skigebied in Zwitserland. Het hoofdbureau van Neige Aventure ligt in Nendaz, waar er een super leuke atmosfeer hangt. Tof dorpje waar je altijd wel iets leuks kan vinden om te doen tijdens het winterseizoen.

   In Veysonnaz is het kleinere zusje gevestigd en hier werken wij al drie seizoenen lang. Het team is hier wat kleiner maar zeker niet minder leuk!! Tijdens de winter schijnt er meer zon dan we gewoon zijn tijdens de zomer in België dus ik meer moet ik hierover zeker niet vertellen. Het winterseizoen bestaat uit enkele heel drukke periodes en enkele laag seizoensweken dus een perfecte combinatie voor wie graag hard werkt maar erna ook graag geniet van de verse sneeuw.

   Voor wie wil lesgeven, leuk gegeven is dat er voor het seizoen een twee weken durende opleiding is waarbij iedereen heel wat kan bijleren. Zowel op gebied van lesgeven, techniek, … Ook voor wie geen ski of snowboard diploma heeft is deze opleiding ideaal, zo schaaf je nog wat de techniek bij en krijg je heel wat interessante tips en tricks. Na deze opleiding krijg je een persoonlijk verslag en zo weet je tot welk niveau je kan lesgeven.

   Het leven in Zwitserland is op zich wel wat duurder maar al bij al valt dit zeker wel mee.

   Twijfel niet en kom zeker een seizoen (of meerdere) meedraaien bij Neige Aventure

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  Add a review