Online Duits Cursus

Ja, dat lees je goed! Sinds september 2019 bieden wij een Duits cursus aan voor aankomende ski- en snowboardleraar talenten of voor sneeuwsportleraren met moeite voor de Duitse taal! Tijdens deze online cursus word jij helemaal klaargestoomd voor je Anwärter opleiding en heb jij geen slapeloze nachten meer over of je alles wel gaat begrijpen.

Bij ski- en snowboardles geven in Oostenrijk speelt de Duitse taal natuurlijk een belangrijke rol. Ten eerste zal je hele opleiding in deze ‘sprankelende’ taal zijn. Ten tweede zal ook het overgrote deel van jouw werkzaamheden in het Duits plaatsvinden. Het scheelt dan ook een flinke kluif als je al over enige vocabulaire beschikt. Spreek jij echter nog niet helemaal ”gut Deutsch”? Dan krijg je vast de kriebels bij het lezen dat de gehele opleiding in het Deutsch zal zijn, en maak je je misschien ook een beetje zorgen of je alles wel zal kunnen volgen. En daarna lesgeven in deze moeilijke taal?! Juist ja, slapeloze nachten krijg je ervan.

Komt dat gevoel jou bekend voor (of hopelijk in iets mindere maten)? Dan hebben wij een mooie oplossing voor jou! Sneeuwsportleraren.nl heeft namelijk een cursus ”Deutsch für Skilehrer” ontwikkeld om jou voor te bereiden op de opleiding én het skilerarenleven (/snowboardlerarenleven) daarna. Na het afronden van deze cursus zal jij jouw Ausbilders en toekomstige baas zeker niet teleurstellen. Tegen je gasten zeggen dat we elkaar bij de blauwe vlag zullen treffen morgenochtend om half 10? Geen probleem meer voor jou! Makkie! En als jouw baas je uitlegt dat je de beste skileraar bent van de week? Ook fijn als je dat helemaal kan begrijpen!

Je hoeft de taal natuurlijk niet perfect te beheersen maar helpt wel als je de basis en vooral wat belangrijke begrippen verstaat en erover kan spreken. Onze cursus helpt je daarbij! Via deze link kun jij gelijk aan de slag! Los geht’s!