Tussenjaar als skileraar

Als je jouw diploma hebt gehaald doet zich een scala aan mogelijkheden aan. Je kunt direct gaan studeren, gaan werken of een tussenjaar nemen. Vaak denken mensen dat een tussenjaar alleen is weggelegd voor middelbare scholieren die net zijn geslaagd, maar niets is minder waar. Ook als je gestopt bent met werken of er een jaartje tussenuit wilt is een tussenjaar een prima optie. Een tussenjaar biedt veel verschillende mogelijkheden. Dat je de tijd van je leven kunt hebben staat vast!

Een tussenjaar kun je op veel verschillende manieren invullen en op verschillende momenten in jouw leven inplannen. In deze blog nemen we je mee in de wereld van vrijheid, ontdekken en zeker ook ontwikkelen! Tijdens een tussenjaar leer je jezelf ontwikkelen op andere vlakken dan de schoolse theorie. Je leert op eigen benen te staan, maakt jezelf een nieuwe taal eigen, maakt kennis met een nieuwe cultuur en noem zo maar op. Al met al een leerzame ervaring die je zeker niet wilt missen!

Ervaringen om nooit meer te vergeten

Als jij voor een langere periode in het buitenland verblijft, leer je al snel hoe je je eigen boontjes moet doppen. Je moet opeens voor jezelf zorgen en soms ook voor anderen. Tijdens deze periode ontmoet je nieuwe mensen, krijg je nieuwe indrukken en spreek je mensen die je een nieuwe kijk op het leven geven. Je leert optimaal genieten van het leven en ontwikkelt nieuwe passies zoals reizen, bepaalde sporten of misschien wel vreemde talen!

Mocht skiën nou echt jouw passie zijn, maar ben je bang dat jouw Duitse taalvaardigheid niet sterk genoeg is? Kein Problem! Sneeuwsportleraren.nl werkt samen met EF & Snowsports Nederland. EF komt je misschien bekend voor, want dit is hét taleninstituut voor taalreizen.

Sneeuwsportleraren.nl biedt dus het ideale pakket om een talencursus te volgen, bijvoorbeeld in München. Vervolgens kun je dan met jouw geoptimaliseerde Duits beginnen aan de opleiding tot skileraar via Snowsports Nederland. Daarna kun je een heel seizoen in Oostenrijk werken als skileraar en samen met jouw collega’s onvergetelijke herinneringen maken.

 

Volg je passie, leef je droom

Is het ook jouw droom om van jouw passie jouw werk te maken en dagelijks je hart te volgen? Dan is skileraar worden de ideale invulling voor een tussenjaar! Twijfel je nog of skilesgeven bij jouw past? Doe dan snel de test op onze website en plan een opleiding in

De opleiding tot ski- of snowboardleraar is ook deze zomer nog te volgen! Praktische informatie rondom de zomeropleidingen kun je vinden via deze link. Wil je graag lezen over Guido’s persoonlijke ervaring, lees dan hier zijn blog. Wie weet zien we jouw deze zomer al op de gletsjer tijdens één van onze waanzinnige opleidingen!

Bekijk de video hieronder voor een indruk van de anwärter opleiding