Location

Seilbahnstraße 40, Fiss, Österreich

Contact Form

  • Lisa Lotte
   1 maart 2015 at 19:39

   Als je graag skiles wilt geven en nog een goede ski school zoekt in een top gebied.. ga dan naar Fiss-Ladis! Alles is super goed geregeld.

   Ik weet zeker dat je een top tijd zult beleven in Fiss. Ik ga al zeker 12 jaar met veel plezier naar dit skigebied en geef nu 3 jaar in de vakanties ski les. Kleine kans dat ik ooit bij een andere ski school wil lesgeven.

   Fiss is te leuk!

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Werkkleding

   Werktijden

  • Jennifer
   3 maart 2015 at 18:05

   Ik heb dit seizoen (14/15) voor het eerst bij deze ski school les gegeven omdat een andere skischool mij niet goed was bevallen. Deze is mij zeker bevallen.

   De skischool heeft alles helemaal goed geregeld, qua verzamelplekken/informatie/middageten en kindervermaak, werkelijk aan alles is gedacht. Het is een mooi skigebied en ook erg fijn om in les te geven. Mensen zijn erg gezellig plus de apres ski ook. Het huis voor leraren die alleen in de vakantie lesgeven is ruim ingedeeld en beschikt over alles wat je nodig hebt. Het is wel een beetje oud en krakkemikkig maar dat zorgt ook wel voor een sfeertje. Ga je een heel seizoen dan kom je terecht in een super modern lerarenhuis, helemaal top.

   Skischule Fiss-Ladis is een aanrader!

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Werkkleding

   Werktijden

  Add a review