Location

Gerlos 176, Österreich

Contact Form

  • J.B. Salakory
   11 januari 2016 at 07:52

   Altijd hard mijn best gedaan voor deze skischool. Huisvestiging was goed, salaris kon beter. Mocht na mijn 1e jaar niet meer terug komen wegens allerlei onzinnige smoesjes. Terwijl collega’s en klanten erg tevreden over mij waren. Aangezien ik de ALO gedaan heb, wist ik dat het lesgeven ook goed zat, mijn Duits was goed en ook stond ik bij mijn gastgezin hoog op de ladder. Bijscholing was alleen voor het demo team. Het is alweer 8 jaar geleden, mogelijk is dat nu al wel veranderd.

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • June ouwehand
   5 januari 2020 at 16:29

   Gerlos Total is een skischool waar op hoog niveau les gegeven wordt! Accomodatie is bij de familie van dit familiebedrijf en maakt de ervaring warmer. Er wordt veel geskied en met enige regelmaat wordt ook de leraren weer veel geleerd. Wat je deze skischool geeft, krijg je meer dan terug. Mijn mooiste dagen zijn bij Gerlos Total. Ik hoop er nog lang les te mogen geven!!

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Roos
   5 januari 2020 at 16:50

   Opgegroeid in Gerlos was ik opeens geen kindje met een Total hesje aan maar een skijuf met een prachtig rood pak. Total is een kleine familie naar mijn mening. Iedereen gaat met iedereen om en we hebben allemaal elkaars rug. Iets wat ik in mijn leven altijd heel erg waardeer.

   Het team is echt fantastisch. We hebben mensen van zoveel verschillende plekken: Limburg, Friesland, Brabant, Terschelling, Duitsland, Amsterdam etc en toch merk je dit helemaal niet. Iedereen accepteert elkaars verschillen en we vullen elkaar ook mooi aan op deze manier.

   Onze skischool is streng. Je hebt je aan de regels te houden en die worden voor jou opgesteld. Ga hier ook niet tegenin. Te laat komen is bijvoorbeeld ook een van de dingen die niet gewaardeerd wordt.

   De accommodatie is schoon en voorzien van de benodigdheden. Verbetering in WiFi en wassen kan nog wel.

   Toen ik nieuw was was ik wel een beetje bang dat ik een buitenbeentje zou zijn omdat het team zo klein en hecht was. Het tegenovergestelde was waar. Ik werd door iedereen vriendelijk opgevangen en maakte heel snel vrienden.

   Ik

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Ilse
   28 maart 2020 at 15:55

   Al jaren geef ik hier skiles. Ieder jaar, met Kerstvakantie en/of Krokusvakantie, is er mogelijkheid om terug te komen. Accommodatie is prima, dichtbij liften, kroegen & supermarkt. Het is een kleine skischool, dat moet bij je passen. Voordeel is dat het team hecht is & direct contact met eigenaren van de skischool.
   Het is een skischool waar kwaliteit boven kwantiteit staat. Veel focus op privélessen. Daardoor zijn de meeste collega’s niet heel jong, minimaal 20 jaar (en vaak nog wat ouder). Op zaterdag is er meestal ruimte voor ‘schulefahren’ (training) waarbij ik iedere keer nog veel leer.

   Een geschikte skischool als je ‘serieus werken & skiën’ en gezelligheid van Gerlos wilt combineren en op zoek bent naar collega’s die geen 17 jaar meer zijn…

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  Add a review