Description

Al meer dan 30 jaar is Skischule & Skiverleih Snowsports Westendorf (voorheen Ski Ideal) het middelpunt voor de wintersporter die opzoek is naar een persoonlijke en gezellige, maar professionele aanpak.

Vanaf winter 2019 heeft Snowsports Westendorf de skischool en skiverhuur overgenomen met als doelstelling deze gevestigde kwaliteit voort te zetten. De drijfveer achter deze overname zijn 3 ervaren ondernemers die jaren ervaring hebben in het lesgeven, opleiden van skileraren en het organiseren van wintersportreizen. Al jaren geleden is het hart van deze heren verloren gegaan aan de bergen en ze staan dus niets dan liever op vers geprepareerde pistes of trekken de eerste sporen in de verse poeder.

Snowsports Westendorf biedt dagelijks privélessen aan in blokken van 2 of 4 uur. Groepslessen vinden plaats voor zowel kinderen als volwassenen van Zondag t/m Donderdag. De groepslessen voor kinderen vinden alleen plaats in de Nederlandse en Belgische schoolvakanties, de volwassenenlessen het hele winterseizoen.

Voor betaalbaar verhuurmateriaal ben je bij Snowsports Westendorf aan het juiste adres. Onze experts zorgen ervoor dat jij de beste Bronzen, Zilveren of Gouden ski set aangemeten krijgt en doen er gedurende de week alles aan om het u naar het zin te maken. Niets is teveel gevraagd!

Location

Schulgasse 15, Westendorf, Oostenrijk

Contact Form

    mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a review