Description

Al meer dan 30 jaar is Skischule & Skiverleih Snowsports Westendorf (voorheen Ski Ideal) het middelpunt voor de wintersporter die opzoek is naar een persoonlijke en gezellige, maar professionele aanpak.

Vanaf winter 2019 heeft Snowsports Westendorf de skischool en skiverhuur overgenomen met als doelstelling deze gevestigde kwaliteit voort te zetten. De drijfveer achter deze overname zijn 3 ervaren ondernemers die jaren ervaring hebben in het lesgeven, opleiden van skileraren en het organiseren van wintersportreizen. Al jaren geleden is het hart van deze heren verloren gegaan aan de bergen en ze staan dus niets dan liever op vers geprepareerde pistes of trekken de eerste sporen in de verse poeder.

Snowsports Westendorf biedt dagelijks privélessen aan in blokken van 2 of 4 uur. Groepslessen vinden plaats voor zowel kinderen als volwassenen van Zondag t/m Donderdag. De groepslessen voor kinderen vinden alleen plaats in de Nederlandse en Belgische schoolvakanties, de volwassenenlessen het hele winterseizoen.

Voor betaalbaar verhuurmateriaal ben je bij Snowsports Westendorf aan het juiste adres. Onze experts zorgen ervoor dat jij de beste Bronzen, Zilveren of Gouden ski set aangemeten krijgt en doen er gedurende de week alles aan om het u naar het zin te maken. Niets is teveel gevraagd!

Location

Schulgasse 15, Westendorf, Oostenrijk

Contact Form

  • Guido
   28 maart 2020 at 15:53

   Het eerste jaar van de skischool en een droomteam waar je voor wilt werken! Er wordt oprecht geluisterd naar de feedback en meegedacht om het voor de leraren zo goed mogelijk naar hun zin te maken. De skischool gaat samen met de skiverhuur, waar je af en toe kan helpen met repareren, waxen en slijpen. Hierdoor leer je veel over je eigen materiaal wat echt een bonus is, ook tijdens het lesgeven.

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Danny Kater
   22 oktober 2020 at 11:56

   Super skischool!

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  • Esther van den Berg
   8 februari 2023 at 09:43

   Voor alles een eerste keer! Wat hebben wij genoten van de lessen en de gezelligheid. Gijs bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen, het is je gelukt om ons het skiën bij te brengen! Tot volgend seizoen✌️

   Algemeen

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Skigebied

   Werkkleding

   Werktijden

  Add a review