Location

Skischule SMT Mayrhofen, Hauptstraße, Mayrhofen, Österreich

Contact Form

  • Dionne
   3 maart 2015 at 19:22

   In het seizoen 2013-2014 heb ik een maand bij SMT gewerkt. Na m’n Anwärter had ik genoeg ervaring om een groep mee te nemen. Echter werden de locals, zonder opleiding of ervaring, met de groepen de berg op gestuurd en was ik de main leraar in kinderland. Na meerdere keren aangegeven te hebben dat ik ook graag met een groep de berg op wilde, en daar geen gehoor aan kreeg, heb ik besloten om ergens anders te gaan werken.
   De werkkleding die ik als seizoensleraar kreeg was bagger. Ik had een oude broek die niet meer waterdicht was en een jas van 15 jaar oud die eruit zag als een motorjack. Als skileraar werd ik niet herkend.
   Ik woonde intern maar betaalde extern. Oftewel, ik woonde in een lerarenhuis, waar de kosten normaal gesproken van je loon afgehaald worden, maar ik betaalde extern. Nadat ik m’n loon had gekregen moest ik maandelijks nog eens €350 betalen voor onderdak. Ook de skipas moest zelf betaald worden.
   Het skigebied heeft voor de echte beginners weinig te bieden. Er zijn een aantal mooie blauwe pistes maar voor een groep met kindjes onder de 8 kom je na een week niet verder dan 3 pistes en dan moet je terug met liften en een gondel.

   Accomodatie

   Bijscholing

   Inspraak

   Loon/Uren

   Sfeer

   Werkkleding

   Werktijden

  Add a review