Banenmarkt 2019, ben jij erbij?

Solliciteren voor je droombaan is nog nooit zo makkelijk geweest! 21 en 22 september zal de eerste banenmarkt voor ski- en snowboardleraren plaatsvinden in SnowWorld Zoetermeer. Snowsports Nederland kwam met het initiatief, omdat de verwachtingen en de realiteit van de skischolen niet altijd overeenkwamen met die van skileraren. Met dit evenement hopen we teleurstellingen te voorkomen en een leuke samenwerking aan te gaan.

Wat kun je verwachten?

De banenmarkt geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met ruim 15 skischolen uit Oostenrijk. Niet alleen word je bewust van wat er van jou verwacht wordt, maar zijn de skischolen ook op de hoogte van jouw verwachtingen. Dit is immers een fijne gelegenheid om elkaar goed te leren kennen. Er wordt van je verwacht dat je je eigen CV in het Duits meeneemt. Mocht je hier moeite mee hebben, dan kun je altijd de informatiedagen van Snowsports Nederland bezoeken of een e-mail sturen. Daarnaast is het handig om je eigen ski-/snowboard spullen mee te nemen. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om met de skischolen te skiën of te snowboarden en krijgt dan gelijk waardevolle tips mee voor het aankomende seizoen. Indien jij met jouw aanstaande skischool de piste op wil, kun je je hiervoor van tevoren alvast aanmelden of je kunt je er ter plekke voor inschrijven. Maar houdt er rekening mee: vol is vol. Spullen kun je natuurlijk huren bij SnowWorld zelf. Echter, als je eigen materiaal hebt wordt het aangeraden om dit mee te nemen.

Het programma

Zaterdag 21 september is van 9.45 uur tot en met 15.00 uur bedoeld voor de sollicitanten die zich vooraf hebben aangemeld bij de skischolen. Jullie beginnen in de ochtend met skiën en worden ingedeeld in twee groepen . In de middag krijg je de mogelijkheid om uitgebreid een praatje te maken met de skischolen. Vanaf 15.00 uur is er een vrije inloop en zijn de mensen, die zich nog niet bij een skischool hebben aangemeld, van harte welkom.

Meld je hier aan voor de banenmarkt! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 22 september ontvangen we iedereen vanaf 09.45 uur. Je kunt je aanmelden voor het ochtendprogramma of het middagprogramma. Mocht je nou niet kunnen skiën met de skischool naar jou keuze, dan kun je altijd nog aansluiten bij een andere skischool. Elke skischool kan jou namelijk waardevolle tips meegeven.

Je Anwärter nog niet gehaald? Geen paniek!

Deze dag is bedoeld voor toekomstige leraren, om de eerste kennismaking met jouw skischool voor de in plaats van over de telefoon. Uiteraard zijn de al gecertificeerde ski- en snowboardleraren ook welkom op deze dag. Twijfel jij nog of je de opleiding zal doen of niet? Dan is het zeker handig om langs te komen. Op deze manier krijg je een goede indruk van het sneeuwsportleraren-leven. Ook is je uitstraling een belangrijk onderdeel van je CV, maar helaas kunnen skischolen dit niet van hun computer aflezen. Door deel te nemen aan de banenmarkt laat je een belangrijke indruk achter, die jou aan een baan kan helpen in de toekomst.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Krista

  Mijn naam is Krista Hummeling-Epskamp ik woon in Riezlern, Kleinwalsertal met mijn man, Ronald en onze twee kinderen Kees en Tijs, (de naamgevers) in ons

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij