Even een kleine refresher! De Winteropening in Sölden!

Lieve allemaal, we willen jullie er toch nog graag een keertje aan laten herinneren dat de Winteropening in Sölden al bijna is. Namelijk van 9 tot en met 12 november dit jaar. En geloof ons, dit mag je niet missen! 🙂

 

Wáárom kun je dit echt niet missen?

Jouw vraag is nu: waarom moet ik naar dit super vette evenement komen met dit prachtige uitzicht? Ehhh, juist.
Allereerst omdat dit gewoon een mega gaaf evenement is waar skiën en ski’s centraal staan. Zoals we al eerder in een blog schreven staan er meer dan 1000 paar ski’s en ruim 500 snowboards voor je klaar om getest te worden. Uiteraard allemaal van goede en grote merken. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om verschillende helmen, goggles en andere wintersportgear te testen. Kortom: een gigantische snoepwinkel voor de echte wintersportfanaten en is de perfecte start van je winterseizoen!

Uiteraard wordt de après-ski ook al voor jullie warmgedraaid ;-).

Anwärter- en seizoensvoorbereiding

Tevens worden er trainingen gegeven door Snowsports Travel. Dit is een perfecte voorbereiding om even de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten voordat je deelneemt aan de Anwärteropleiding. Mocht je die al in the pocket hebben, dan is het ook een fraaie start van je nieuwe seizoen. Weer eventjes wennen zodat je gelijk weer kan shinen in december (of al eerder)!

Koop je ticket!

Dit evenement wil jij toch zeker niet missen?! Meld je nu aan zodat je zeker weet dat jij aanwezig kan zijn!

 

Check hier nog even de aftermovie van vorig jaar!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde