WINACTIE: Opleiding tot skileraar of snowboardleraar

‘s Ochtends vroeg de gordijnen openen en als eerste de besneeuwde bergtoppen zien. Een uur later sta je op de piste onder een strak blauwe hemel met een stralende zon. De vers gevallen sneeuw ligt als een fluwelen deken over de piste. Samen met je gasten mag jij daar als eerste je bochten in zetten. Wij geven je de mogelijkheid een hele winter lang iedere dag op deze manier je werkdag te beginnen.

Sneeuwsportleraren.nl en Snowsports Academy geven een volledig verzorgde opleiding tot ski- of snowboardleraar weg ter waarde van €735,-. En jij kan die winnen!

De opleiding NSI (Nationaal Snowsports Instructor) is de eerste opleiding als ski- of snowboardleraar. Deze opleiding vormt het eerste deel van de Oostenrijkse Anwärter opleiding en is opgebouwd uit de modules NSI 1 en NSI 2. Wanneer je beide modules succesvol af weet te sluiten ontvang je het NSI diploma. Met dit diploma mag je overal in Nederland werken bij indoor skihallen of borstelbanen en heb je toegang tot de Anwärter opleiding die in Oostenrijk plaats vindt.

Wat kun je winnen?
Door mee te doen met de winactie maak je kans op een volledig verzorgde opleiding tot ski- of snowboardleraar. Je neemt deel aan zowel de NSI 1 als NSI 2 module en ontvangt hopelijk aan het einde van dit traject het NSI diploma. Beschik je niet over eigen ski’s of een snowboard dan kun je daar tijdens de NSI 1 module gratis gebruik van maken in SnowWorld.

Voor vervoer, onderkomen en materiaal (tijdens de NSI 2 module) dien je zelf te zorgen. De lunch en het diner kunnen tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt. Aan het einde van de week wordt er een barbecue georganiseerd voor alle deelnemers. De barbecue is niet inbegrepen in de prijs en kan tegen een kleine meerprijs worden bijgeboekt.

De NSI 1 module start op 23 april 2017 en duurt tot 28 april 2017. De NSI 2 module duurt twee dagen en wordt gegeven op zondag 14 en 21 mei. De opleidingslocatie is SnowWorld Zoetermeer.

Voor een volledig overzicht van de opleiding bezoek je de pagina van Snowsports Academy.

Hoe kun je winnen?
Helaas is de winactie beëindigd. De winnaar van de opleiding tot snowboard- of skileraar is Anouk van Houdt. We zullen persoonlijk contact met de winnaar opnemen om haar te feliciteren.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren