8-jarige valt tijdens skiles 20 meter naar beneden

Afgelopen zondag rond 13:45 uur skiet een skileraar samen met zijn groep over een blauwe piste in St. Gallenkirch (skigebied Silvretta Montafon). Na een rechterbocht in het Nova Tal schiet een 8-jarig kind uit Duitsland over de rand de piste af en glijd 20 meter naar beden.

Het meisje schoof naar beneden over een 40 graden steilen helling die bestond uit sneeuw en ijs. Na 20 meter kon ze zich aan een boom vasthouden en zichzelf tot stilstand brengen.

Het 8-jarige meisje is door de Bergredding van St. Gallenkirch door middel van een touw omhoog gehaald en hield geen letsel over aan haar val.

Bron: heute.at

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het