Bier waar snowboard- en skileraren blij van worden

Na een lange dag hoog in de bergen ben je toe aan ontspanning. En zoals het het een echte sneeuwsportleraar betaamd zoek je die ontspanning in de aprés-ski. Een biertje mag dan niet ontbreken. Helaas is bier slecht voor het herstel van je lichaam. Drie Nederlandse studenten lijken daar de oplossing voor gevonden te hebben.

Spils Sportbier is bedacht door drie Nederlandse studenten van de opleiding Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Het bier is speciaal ontwikkeld voor na het sporten. In de après-ski kun je genieten van een biertje dat extra vitamine, mineralen en voedingssupplementen bevat en het herstel van het lichaam bevorderen.

Studenten weten hoe bier hoort te smaken. Het biertje met 2% alcohol heeft de kenmerkende nasmaak zoals je die wilt hebben. Ideaal voor na een dag snowboard- of skiles geven.

Of we Spils volgende seizoen in de après-ski tegen gaan komen is nog de vraag, maar het idee is in ieder geval heel goed. Om alvast te proberen kun je via deze link een biertje, een sixpack of een hele doos bestellen.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren