Candide Thovex komt met een nieuwe webserie: SKI THE WORLD

Candide Thovex, ‘s wereld meest innoverende skiër heeft de eerste aflevering van zijn nieuwe webserie online gezet. Het bevat behind the scenes beelden van de follow up van zijn eerste Audi Quatro film. Ongekend om naar te kijken!

De 36 jarige Fransman, die gesponsord wordt door Audi kwam begin januari met ‘SKI THE WORLD‘, een adembenemende video waar hij planet earth rondging om afdalingen te maken. Zelfs de Chinese muur is hij afgegaan. Candide heeft met zijn video’s al een arsenaal aan prijzen gewonnen.

In deze webserie neemt Candide en zijn team je mee over de hele wereld om te laten zien hoe zijn video ‘SKI THE WORLD’ tot stand is gekomen. De eerste aflevering staat inmiddels online en is het kijken zeker de moeite waard.

Nieuwsgierig geworden? Check de eerste aflevering hier! Wil je Candide volgen tijdens zijn avonturen? Dat kan hier!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren