Drink the Yellow Snow

Don’t eat the Yellow Snow, een bekende uitspraak die tijdens een wintersportvakantie vaak tegenkomt! MK Skiservice heeft van de gelegenheid gebruikt gemaakt om in navolging op deze uitspraak een eigen biersoort te brouwen; Yellow Snow!

Yellow Snow is een bitter blond bier gemaakt met gesmolten Sneeuw uit Saas Fee. Daarnaast hebben ze ook Witte Reus, een Weizenbier gemaakt met gesmolten sneeuw van Mt Elbrus (de hoogste berg van Europa). De snowboarders hebben hun best gedaan op een donker bier genaamd Zwarte Piste.

De biertjes worden geleverd in een cadeau verpakking.
Set van 3 biertjes kosten €14,95.
Set van 6 biertjes kosten €24,95.

Interesse? Stuur dan een email naar menno@mkskiservice.nl en draag je steentje bij! Yellow Snow is ook te koop in de berghut Schöne Aussicht in Südtirol.

Mentelity Games

De opbrengst van Yellow Snow gaat naar de Mentelitygames.com, een vierdaags wintersportevenement voor mensen met een fysieke uitdaging.

Om geld op te halen voor dit prachtige evenement is er op 21 en 22 maart 2020 een 12 uurs ski race georganiseerd. Er kunnen 100 teams deelnemen aan de race (teams met professionele skiërs, bestaan uit 3 deelnemers). Tijdens de race is er altijd één teamlid. Na de eerste 6 uur racen, moeten de langzaamste 25 teams de race verlaten. Na 9 uur zal er een tweede knock-outronde zijn, waarbij opnieuw de 25 langzaamste teams de race zullen verlaten. Meer info over de 12 uurs race en inschrijven? Dat kan hier!

Tickets en meer info over de Mentelity Games 2020 vindt hier!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde