Drink the Yellow Snow

Don’t eat the Yellow Snow, een bekende uitspraak die tijdens een wintersportvakantie vaak tegenkomt! MK Skiservice heeft van de gelegenheid gebruikt gemaakt om in navolging op deze uitspraak een eigen biersoort te brouwen; Yellow Snow!

Yellow Snow is een bitter blond bier gemaakt met gesmolten Sneeuw uit Saas Fee. Daarnaast hebben ze ook Witte Reus, een Weizenbier gemaakt met gesmolten sneeuw van Mt Elbrus (de hoogste berg van Europa). De snowboarders hebben hun best gedaan op een donker bier genaamd Zwarte Piste.

De biertjes worden geleverd in een cadeau verpakking.
Set van 3 biertjes kosten €14,95.
Set van 6 biertjes kosten €24,95.

Interesse? Stuur dan een email naar menno@mkskiservice.nl en draag je steentje bij! Yellow Snow is ook te koop in de berghut Schöne Aussicht in Südtirol.

Mentelity Games

De opbrengst van Yellow Snow gaat naar de Mentelitygames.com, een vierdaags wintersportevenement voor mensen met een fysieke uitdaging.

Om geld op te halen voor dit prachtige evenement is er op 21 en 22 maart 2020 een 12 uurs ski race georganiseerd. Er kunnen 100 teams deelnemen aan de race (teams met professionele skiërs, bestaan uit 3 deelnemers). Tijdens de race is er altijd één teamlid. Na de eerste 6 uur racen, moeten de langzaamste 25 teams de race verlaten. Na 9 uur zal er een tweede knock-outronde zijn, waarbij opnieuw de 25 langzaamste teams de race zullen verlaten. Meer info over de 12 uurs race en inschrijven? Dat kan hier!

Tickets en meer info over de Mentelity Games 2020 vindt hier!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren