Skileraren Informatie gaat verder als Sneeuwsportleraren

Drie jaar geleden ontstond het idee om het skilerarenberoep een plekje op het internet te geven. Een jaar later kwam Skileraren Informatie online. Twee jaar verder stappen we af van onze naam omdat onze focus niet uitsluitend ligt op skileraren. Snowboard-, telemark-, langlaufleraren, ski- en berggidsen allemaal professionals die wij sneeuwsportleraren noemen!

Volg je passie, leef je droom! Onder dat motto willen we wintersportend Nederland kennis laten maken met de mooiste beroepsgroep ter wereld. Zoals je van ons gewend bent blijven we je tijdens het winterseizoen dagelijks informeren over alle ins- en outs omtrent het sneeuwsportlerarenberoep. Ontwikkelingen die tijdens de zomermaanden plaatsvinden komen ook direct online op sneeuwsportleraren.nl.

We hopen dat jullie ons in de toekomst blijven ondersteunen door onze berichten op social media leuk te vinden en te delen. Er staan nog een hoop leuke aanpassingen en toevoegingen in de planning die komende winter online zullen verschijnen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en