Skileraren Informatie gaat verder als Sneeuwsportleraren

Drie jaar geleden ontstond het idee om het skilerarenberoep een plekje op het internet te geven. Een jaar later kwam Skileraren Informatie online. Twee jaar verder stappen we af van onze naam omdat onze focus niet uitsluitend ligt op skileraren. Snowboard-, telemark-, langlaufleraren, ski- en berggidsen allemaal professionals die wij sneeuwsportleraren noemen!

Volg je passie, leef je droom! Onder dat motto willen we wintersportend Nederland kennis laten maken met de mooiste beroepsgroep ter wereld. Zoals je van ons gewend bent blijven we je tijdens het winterseizoen dagelijks informeren over alle ins- en outs omtrent het sneeuwsportlerarenberoep. Ontwikkelingen die tijdens de zomermaanden plaatsvinden komen ook direct online op sneeuwsportleraren.nl.

We hopen dat jullie ons in de toekomst blijven ondersteunen door onze berichten op social media leuk te vinden en te delen. Er staan nog een hoop leuke aanpassingen en toevoegingen in de planning die komende winter online zullen verschijnen.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren