Zorgeloos mobiel tijdens je verblijf in Oostenrijk

In Nederland zijn we er ondertussen aan gewend dat we altijd online en bereikbaar zijn. Langzaam maar zeker verdwijnen de extra kosten die verbonden zijn aan het mobiele verbruik in het buitenland. Helaas is dat nog lang niet zo in alle gevallen en zijn de basiskosten soms erg hoog. Als je dit seizoen ski- of snowboardles gaat geven in Oostenrijk kun je met de prepaid tarieven van telecomprovider Eety zorgeloos dag en nacht online zijn.

Onder andere WhatsApp, Facebook, Youtube en Instagram zijn diensten die pas enkele jaren geleden hun intreden maakten, maar nu al niet meer weg te denken zijn. Ook als je in Oostenrijk aan het werk bent wil je het thuisfront op de hoogte houden van wat je allemaal meemaakt. Wachten tot je bij het volgende openbare WiFi-netwerk bent is niet meer van deze tijd. Met het prepaid abonnement van Eety kun je midden op de skipiste online, zonder dat je je zorgen te hoeven maken over de kosten.

Voor slechts €9,90 krijg je dertig dagen lang 1.000 belminuten, 500 sms-berichten en 3 gigabite internet. Door het activeren van de tijdelijke actie die tot 31 december 2016 duurt krijg je zelfs 5 gigabite aan internet. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Eety dien je wel een Oostenrijkse simkaart aan te schaffen. Dit kun je doen via de website eety.at. Opladen doe je eenvoudig online via diezelfde website. Wil je liever het tegoed aanschaffen in een winkel dan kun je dat in Oostenrijk doen bij tankstations, tabakswinkels en filialen van supermarktketen Lidl.

Eety

Collega’s
Ondanks dat je waarschijnlijk de mogelijkheid hebt om met je Nederlandse telefoonnummer te telefoneren in Oostenrijk zullen je collega’s en de skischool van je verwachten dat je een Oostenrijk nummer gebruikt. Je Oostenrijkse collega’s die naar jou Nederlandse nummer bellen betalen daar een hoog tarief voor. Het is daarom wel zo netjes om gebruik te maken van een Oostenrijks nummer zolang je daar aan het werk bent.

5 gratis simkaarten
Samen met Snowsports Nederland geven we vijf simkaarten weg! Het enige dat je nog hoeft te doen is online je tegoed opladen zodat je straks direct zorgeloos online bent en je geen zorgen hoeft te maken over of er wel of geen WiFi aanwezig is.

Wil jij één van de vijf simkaarten winnen? Plaats dan een reactie onder de gedeelde link op onze Facebookpagina. We horen graag van je wie jij allemaal gaat bellen met je Eety simkaart.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren