12 Uurs race in Saas Grund!

Zaterdag 21 Maart 2020 is het weer zover! In Saas Grund zal de 12 uurs race weer plaatsvinden! Lees snel meer over de 12 uurs race in het mooie Zwitserland!

De race

Het doel van deze race is om geld op te halen voor de Mentelity Games. Mentelity Games is een 4-daags ski en snowboard evenement voor mensen met een fysieke beperking, dat in 2020 zal plaatsvinden van 24 t/m 27 maart in Saas Grund.
De race start om 1.00 uur in de nacht en zal doorgaan tot 1 uur ´s middags! Dit betekent dus dat je in het donker van start zal gaan. Stel je voor hoe prachtig dat moet zijn: hoge bergen, de zon die opkomt, en dat alles voor een goed doel!

Je kunt mee racen in teams van 3 personen, waarvan er één altijd aan het racen is en de andere twee kunnen ontspannen.
Let op, er kunnen maximaal 100 teams meedoen!

Wil jij ook meedoen? Aanmelden kan online via deze link. 

Slapen

De riders briefing is vrijdag 20 maart om 3 uur ´s middags. Tevens is er de mogelijkheid om de nacht van vrijdag op zaterdag op de berg te slapen in één van de berghutten. De kosten hiervan zijn €75,- per persoon. Avondeten en ontbijt zitten hierbij inbegrepen.
Interesse? Ook dit is te regelen via de website.

Kosten race

Voor het inschrijven voor de race wordt een bedrag van € 100,- per persoon gevraagd. Dit is inclusief liftticket, eten en drinken op de berg. Daarnaast dient er per team minimaal € 500,- aan sponsorgeld binnen gehaald te worden. Op de website van mentelitygames staat een link naar de crowedfunding pagina waar je als team ook een eigen team-pagina krijgt!

Topsfeer

Net als vorig jaar hopen we dit jaar weer zo´n fijne topsfeer te creëeren. Aan de DJ en band die er dit jaar bij zijn zal het in ieder geval niet liggen!

Kom jij ook? 🙂 meld je dan nu aan via www.mentelitygames.com!

 

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren