5 skigebieden in Canada waar je wilt werken


Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en ons eigen Nederland zijn voor de hand liggende landen om als skileraar aan het werk te gaan. Een land waar we minder snel heen gaan om een seizoen skiles te geven maar een land waar we allemaal toch wel stiekem van dromen is Canada. We kozen vijf Canadese skigebieden uit waar je als skileraar aan het werk zou kunnen gaan.

Whistler Blackcomb – British Columbia
Whistler Blackcomb werd als beste skigebied gekozen voor 2016 door Ski Magazine. Het skigebied heeft goede faciliteiten voor families. Whistler biedt alles van helikopter skiën tot skikampen voor kinderen. Het skigebied is perfect ingericht voor skilessen.

Lake Louise – Alberta
Lake Louise is gelegen in Alberta’s beroemde Banff National Park. Het is het meest pittoreske skigebied ter wereld. Het skigebied is perfect voor reizende families die een winter zoeken vol plezier. Lake Louise biedt een unieke omgeving die geschikt is voor zowel beginnende als vergevorderde skiërs. Er is ruimte voor skiklassen vol kleuters die leren skiën en skigidsen die samen met hun gasten het avontuur buiten de pistes zoeken.

Lake Louise
Lake Louise

Horseshoe Resort – Ontario
Ontario staat niet zo bekend als wintersportbestemming als de Canadian Rockies in het westen. Horseshoe Resort heeft alle ingrediënten voor een goed familie skigebied. Het in Barrie, Ontario, gelegen skigebied bied een authentieke sfeer voor families die hun vakantie samen willen doorbrengen. Horseshoe heeft een uniek lesprogramma waarbij kinderen en volwassenen samen skiles krijgen.

Mont Tremblant – Quebec
Mont Tremblant is meer dan een skigebied, het is een volledig skidorp. Het gebied biedt naast de Kidz Club dagopvang voor kinderen tussen de één en zes jaar tal van lesmogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Je zult niet snel uitgekeken zijn op de 96 skipistes en het dorp is net zo interessant. Een grote hoeveelheid aan restaurants, cafés en winkels zorgen voor een aangenaam verblijf.

Mont Tremblant
Mont Tremblant

Big White – British Columbia
Big White maakt het voor haar gasten bijzonder eenvoudig om de skipiste te betreden met de ski-in en ski-out accommodaties. Het is de ski en snowboard versie van de all-inclusieve resorts die je vind in veel bekende zomervakantiebestemmingen. De grote hoeveelheid aan lokale voorzieningen zorgen ervoor dat je het skidorp eigenlijk niet hoeft te verlaten tijdens je verblijf.

Wil jij in Canada werken als skileraar? Snowlife helpt je graag op weg.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren