8 redenen waarom je een snowboard- of skileraar wilt daten

Menig man en vrouw droomt er van om op date te gaan met hun snowboard- of skileraar. Waarom dat zo is weten wij natuurlijk al lang. De acht beste redenen hebben we op een rijtje gezet.

1. Gezellig
Mensen die snowboard- of skiles nemen doen dat ook omdat ze een gezellige dag willen hebben. Een sneeuwsportleraar heeft daar helemaal geen moeite mee. Hij of zij heeft namelijk van zijn of haar hobby het beroep kunnen maken. Hierdoor is een sneeuwsportleraar niet snel chagrijnig. Een beetje gezelligheid tijdens een date mag natuurlijk niet ontbreken.

2. Een goed gesprek
Een groot deel van een snowboard- en skiles wordt doorgebracht in de skilift. Een sneeuwsportleraar weet hoe hij zijn gasten ook op die momenten kan vermaken. Van een ongemakkelijke stilte zal tijdens je date niet zo snel sprake zijn.

3. Sociaal
Een goede sneeuwsportleraar moet goed kunnen skiën, maar veel belangrijker is nog dat hij of zij sociaal is. Tijdens het werk in de bergen komt een sneeuwsportleraar per seizoen honderden verschillende mensen tegen. De sociale eigenschappen die hierdoor ontwikkeld zijn zullen een positieve bijdragen leveren aan je date.

4. Sterke verhalen
Een werkdag van een sneeuwsportleraar ziet er net even anders uit dan van iemand die de hele dag achter de computer doorbrengt. Al die leuke, grappige, gekke en vreemde verhalen zullen de stemming tijdens de date ten goede komen.

5. Goed lichaam
Snowboard- en skileraren zijn sportief. Ze staan de hele dag hoog in de bergen op hun ski’s of snowboard. Deze dagelijkse inspanning zorgt voor een goed lichaam. Mocht het een geslaagde date worden dan is dat maar mooi meegenomen.

6. Gratis ski- of snowboardles
Is je eerste date een succes geweest dan zou een tweede date zomaar een gratis snowboard- of skiles kunnen opleveren. Dat scheelt je al snel €70,- per uur.

7. Korting
Als een sneeuwsportleraar ergens goed in is dan is het wel het regelen van korting op alles wat los en vast zit. Jullie date in de plaatselijke après-ski is ineens flink goedkoper.

8. Een echte kindervriend
Mocht jullie date een succes worden dan hoef je niet bang te zijn dat je toekomstige man of vrouw niet met jullie kinderen om kan gaan. Een sneeuwsportleraar kan dat juist heel goed. De ervaring die hij of zij heeft opgedaan met al die honderden kinderen heeft er toe geleid dat hij of zij een echte kindervriend is.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren