Bloggers gezocht!

Word blogger Bij Sneeuwsportleraren!

Ben jij een ski- of snowboardleraar en vind jij het leuk om te schrijven? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en wie weet publiceren wij binnenkort wel jouw blogs!

Wij zoeken ski- en snowboardleraren die het leuk vinden om teksten te schrijven voor Sneeuwsportleraren.nl. Als leraar weet je veel van skiën en/of snowboarden af, maar hoe gaaf is het om die ervaringen te kunnen delen en tegelijkertijd zelf nog meer te leren! Samen met de andere bloggers ga je te gekke content maken, jezelf verder ontwikkelen en vooral plezier maken. 

Wie zijn wij?

Wij zijn sneeuwsportleraren.nl en zijn een platform voor ski- en snowboardleraren. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk onderwerpen aan te snijden waar jij, als skileraar, mee te maken kan krijgen. Dit zodat ski- en snowboardleraren op ons platform de informatie vinden die zij nodig hebben. Precies hierbij hebben wij jouw hulp nodig als blogger!

Solliciteren

Lijkt het jou ook fantastisch om te kunnen bloggen als Sneeuwsportleraar en je eigen tekst terug te zien op onze site? Reageer dan direct! Dit doe je door een berichtje te sturen naar; Nadja@sneeuwsportleraren.nl.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Word nu lid!

Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

Word lidRegistreer als leraar

Most Popular

Social Media

Related Posts

De steilste pistes van Europa

De welbekende alpen liggen centraal in Europa. Na de positieve berichtgeving rondom de maatregelen, lijkt het erop dat we dit seizoen weer mogen genieten van

Pi- Pa- Pistenpreparatie

Het is voor ons allemaal zo’n vanzelfsprekendheid.. Je neemt de eerste lift naar boven en daar ligt hij… Helemaal klaar voor jou… De piste. Met