Bloggers gezocht!

Word blogger Bij Sneeuwsportleraren!

Ben jij een ski- of snowboardleraar en vind jij het leuk om te schrijven? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder en wie weet publiceren wij binnenkort wel jouw blogs!

Wij zoeken ski- en snowboardleraren die het leuk vinden om teksten te schrijven voor Sneeuwsportleraren.nl. Als leraar weet je veel van skiën en/of snowboarden af, maar hoe gaaf is het om die ervaringen te kunnen delen en tegelijkertijd zelf nog meer te leren! Samen met de andere bloggers ga je te gekke content maken, jezelf verder ontwikkelen en vooral plezier maken. 

Wie zijn wij?

Wij zijn sneeuwsportleraren.nl en zijn een platform voor ski- en snowboardleraren. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk onderwerpen aan te snijden waar jij, als skileraar, mee te maken kan krijgen. Dit zodat ski- en snowboardleraren op ons platform de informatie vinden die zij nodig hebben. Precies hierbij hebben wij jouw hulp nodig als blogger!

Solliciteren

Lijkt het jou ook fantastisch om te kunnen bloggen als Sneeuwsportleraar en je eigen tekst terug te zien op onze site? Reageer dan direct! Dit doe je door een berichtje te sturen naar; Nadja@sneeuwsportleraren.nl.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren