De perfecte baan voor wie van reizen houdt

Ondanks dat je een leuke baan hebt denk je er stiekem wel eens over na iets anders te willen doen. Je zou graag meer van de wereld willen zien en mensen uit alle uithoeken van de wereld willen ontmoeten. Je wilt werken met mensen die in een vakantiestemming zijn. Je wilt iets doen waarvoor je iedere dag weer met plezier je bed uit stapt. Dat is jouw droom! Maar waarom dromen als je die droom deze winter nog werkelijkheid kunt maken als skileraar? Het is een kwestie van doen!

Werken en wonen in een ander land is iets waar vele van dromen. Als skileraar begeef je je enkele maanden in een totaal andere omgeving. Je gordijnen opzij schuiven en tegen grote besneeuwde bergen aankijken, de deur uitstappen en het kraken van de sneeuw onder je voeten vandaan horen komen, ‘s ochtends veel te vroeg naar de skilift toelopen en de geur van sneeuw en bergen ruiken, de eerste sporen in een vers geprepareerde piste trekken en mensen om je heen die jouw gelijk gezind zijn. Het klinkt mooi, en dat is het ook. Je kunt Nederland enkele maanden achter je laten en je tijd in de bergen bekostigen met het werk wat je doet. Wie wil er nou niet iedere dag met plezier naar kantoor gaan?

Wil je als skileraar werken in Oostenrijk of Duitsland dan is het traject wat je moet doorlopen een traject van slechts 2 à 3 weken. Wil je verder van huis vandaan dan zul je voor landen als Amerika, Canada, Nieuw Zeeland en Japan op tijd een visum moeten aanvragen. Voor meer informatie over hoe je skileraar kunt worden klik je hier.

Kun je niet skiën? Niet getreurd. Ook zonder ski-ervaring is het mogelijk als kinderleraar een baan te krijgen in een buitenlandse skischool. Skischolen bieden vaak interne opleidingen aan voor leraren die les geven aan kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. Benieuwd welke skischolen opzoek zijn naar kinderleraren? Bekijk dan onze vacatures en filter op kinderleraar.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren