Dik pak sneeuw bij Nederlandse winteropening in Sölden!

De Nederlandse opening van het wintersportseizoen staat voor de deur! Het evenement zal plaats vinden in Sölden van 6 t/m 9 november. Het seizoen wordt geopend met één van Europa’s grootste test-events. Op de parkeerplaats van de Tiefenbachgletscher wordt het gigantische testcentrum opgebouwd. Hierbij zullen de leveranciers, winkeliers en de fanatiekste wintersporters aanwezig zijn!

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit evenement vinden de eerste afdalingen van de winter plaats en dit kan op die nieuwste ski’s! Hier staan verschillende skimerken met allerlei materiaal, speciaal zodat jij het kan testen. De sfeer in het testcentrum is ontzettend gezellig en iedereen is in voor een praatje.

Ski-gear testen

Dit evenement is perfect om jouw perfecte skioutfit samen te stellen. Met meer dan 1000 paar ski’s en ruim 500 snowboards is er genoeg keuze om de perfecte ski’s voor jou te vinden. Naast het gigantische assortiment aan ski’s en snowboards is er nog veel meer wintersportgear te testen, denk hierbij aan helmen, goggles, jassen en broeken. Skigear testen is niet verplicht, je kunt ook langskomen om het seizoen af te trappen door heerlijk te skiën. Schrijf je nu in voor de winteropening in Sölden!

Organisatoren

Double Dutch Mountain Events organiseert de Nederlandse winteropening van 2021. Achter deze organisatie zitten 2 Nederlandse mannen met de nodige wintersportervaring. Beide willen niets liever dan een fantastisch evenement neerzetten voor jou als wintersporter!

Positief nieuws!

Er is sneeuw voorspelt, vóór en gedurende de winteropening in Sölden! Er zou tot een halve meter sneeuw kunnen vallen op de gletsjers en dat is positief nieuws. Dit betekent dat jij ski’s kan testen op verse sneeuw! Naar verwachting valt de meeste sneeuw voorafgaand aan het evenement, maar tijdens het evenement kan er ook nog een mooie laag sneeuw naar beneden komen. Kortom de perfecte omstandigheden voor de Nederlandse Winteropening!

G2-reizen

Wil jij snel en goed de piste op met een grote groep, maar heb je geen zin of tijd om alles te regelen? G2-reizen regelt de perfecte groepsreis voor jou. Hoe het werkt? Je bespreekt je wensen en G2 bereidt alles voor wat jij niet wilt regelen. Zij gaan voor jou aan de slag en jij hoeft alleen nog te genieten! Wil jij naar de Nederlandse winteropening in Sölden? Boek dan snel door hier te klikken, er zijn nog slechts 2 kamers beschikbaar!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren