Gratis naar de sneeuw?

Ben jij handig met een camera en een koning(in) op social media? Snowsports Nederland zoekt nog een ‘contentmaker’ voor in de sneeuw de komende twee weken. Je moet wel snel kunnen beslissen want je vertrekt morgen (5 december 19:00) al! 

Anwärter

Donderdag 6 december start de Anwärter Ski opleiding van Snowsports Nederland in Kitzbühel, Tirol. In 10 dagen worden enthousiaste skiërs opgeleid tot skileraar. Tijdens deze week begeleid het team van Snowsports Nederland deze mensen en ondersteunt ze bijvoorbeeld op het gebied van de theorielessen. Daarnaast is het team op de piste bezig om zoveel mogelijk content te schieten voor op social media. Denk hierbij aan vlogs, sfeerimpressies of aftermovies.

Koning van social media

Tijdens de eerste week van de opleiding loop je met iemand van het team van Snowsports Nederland mee om de fijne kneepjes van het vak te leren. In de tweede week ben je op jezelf aangewezen en zorg je voor de mooiste beelden op alle sociale media kanalen van Snowsports Nederland. Kijk voor inspiratie op de website van Snowsports Nederland.

Je liftpas, onderkomen, eten/drinken en reis worden betaald en je krijgt er een onvergetelijke ervaring voor terug. (Goed kunnen skiën of snowboarden is een pré, het liefst met een ski-of snowboardleraar opleiding) 

Is dit wat voor jou ? Stuur dan vliegensvlug een mail naar info@sneeuwsportleraren.nl met als onderwerp ‘social media koning(in)’ en zet in de mail waarom je de uitgelezen persoon hiervoor bent plus je 06 nummer.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren