Ski & Music Festival: de ultieme combinatie

Double Dutch Mountain events is een samenwerking tussen twee veteranen in de wintersport world. Ze organiseren verschillende evenementen in de sneeuw, met als hoogtepunt het ‘Ski & Music Festival’ in januari.

Het Ski & Music Festival is een combinatie van sportieve wintersportactiviteiten en gezellige muziek en is bij uitstek geschikt voor een paar bijzondere en leuke dagen in de Oostenrijkse bergen.Door het grote succes van afgelopen jaar vindt van 16 t/m 19 januari 2019 de 2e editie van het Double Dutch Ski & Music Festival plaats. Elke dag is er naast het volgen van de verschillende clinics ook de mogelijkheid om de nieuwste ski’s te testen.

Tijdens het Double Dutch Ski & Music Festival is er de gelegenheid om de Kitzbüler Alpen in te gaan met een gezellige groep onder begeleiding van een gids. Je komt op plekken die voor anderen verborgen blijven en maakt de mooiste tochten door de sneeuw!

De typisch Oostenrijkse après-ski met een Nederlandse twist kan natuurlijk niet ontbreken. In het centrum van Kirchberg staat een podium waar optredens zullen plaatsvinden van Gerard Joling en Samantha Steenwijk.

Begint het al te kriebelen? Kijk dan snel op de website van Double Dutch en boek deze geweldige trip!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Mobi Clothes

  Tegenwoordig is sport eigenlijk niet meer weg te denken in het leven van een mens. Bijna iedereen doet het en je groeit ermee op. Maar