Het heeft gesneeuwd! Tijd om te solliciteren

Het zal je niet ontgaan zijn, het heeft gesneeuwd! De alpen zijn wit gekleurd. Te vroeg? Of een mooie basis voor de rest van het seizoen? In ieder geval is het weer tijd om te gaan solliciteren bij de skischolen.

Gisterochtend dwarrelde de eerste vlokken verse sneeuw uit de lucht naar beneden. De groene weides in de Oostenrijkse alpen kleurden in één dag helemaal wit. In delen van Oostenrijk wordt er momenteel geadviseerd om de sneeuwkettingen mee te nemen voor wie er met de auto op uit trekt.

De gletschers melden een sneeuwval van rond de 40 centimeter. Skigebieden die rond de 1.600 meter liggen zijn bedekt in een laag van 10 tot 15 centimeter. Een hoeveelheid die in januari niet zou misstaan, en het is pas september.

De winter heeft zichzelf weer laten zien. Of je nu kiest voor een nieuwe skischool, voor de school waar je al jaren aan het werk bent, je een heel seizoen richting de bergen vertrekt of alleen de vakanties meepikt, het is tijd om te gaan solliciteren. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Op sneeuwsportleraren.nl vind je een uitgebreid overzicht van vacatures.

Weet jij al waar je dit seizoen heen gaat?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze