Het heeft gesneeuwd! Tijd om te solliciteren

Het zal je niet ontgaan zijn, het heeft gesneeuwd! De alpen zijn wit gekleurd. Te vroeg? Of een mooie basis voor de rest van het seizoen? In ieder geval is het weer tijd om te gaan solliciteren bij de skischolen.

Gisterochtend dwarrelde de eerste vlokken verse sneeuw uit de lucht naar beneden. De groene weides in de Oostenrijkse alpen kleurden in één dag helemaal wit. In delen van Oostenrijk wordt er momenteel geadviseerd om de sneeuwkettingen mee te nemen voor wie er met de auto op uit trekt.

De gletschers melden een sneeuwval van rond de 40 centimeter. Skigebieden die rond de 1.600 meter liggen zijn bedekt in een laag van 10 tot 15 centimeter. Een hoeveelheid die in januari niet zou misstaan, en het is pas september.

De winter heeft zichzelf weer laten zien. Of je nu kiest voor een nieuwe skischool, voor de school waar je al jaren aan het werk bent, je een heel seizoen richting de bergen vertrekt of alleen de vakanties meepikt, het is tijd om te gaan solliciteren. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Op sneeuwsportleraren.nl vind je een uitgebreid overzicht van vacatures.

Weet jij al waar je dit seizoen heen gaat?

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het