Hoe leuk was jouw krokusvakantie?

Het is heel snel gegaan maar de twee weken voorjaarsvakantie zijn al weer voorbij. Duizenden Nederlandse skileraren zijn in de afgelopen twee weken afgereisd naar de Alpenlanden om daar skilessen te geven aan jong en oud.

De eerste week stond in het teken van stralende zonneschijn bij strakblauwe hemel. Deze week bleef het enkele dagen op de skipistes wat rustiger doordat we af en toe te maken hadden met lichte sneeuwval. Gelukkig was het in de meeste wintersportgebieden ook de tweede week een aantal dagen goed vertoeven met veel zon en aangename wintersporttemperaturen.

Volle groepen
Onder de honderdduizenden Nederlandse wintersporttoeristen bevonden zich zoals gewoonlijk met de krokusvakantie weer tal van kinderen. Veel van deze kinderen kwamen naar de skischolen om skiles te krijgen. Skischolen hadden te maken met honderden kinderen en skileraren werkte met volle groepen. Lange en inspannende dagen voor zowel leerlingen als skileraren. Maar zoals gewoonlijk waren het weer hele leuke weken.

Vertel jouw verhaal
Bij Skileraren Informatie zijn we opzoek naar jouw verhaal. Deel jouw ervaring met collega’s van over de hele wereld en maak fanatieke wintersporters enthousiast over het leven als skileraar. Vindt jij het leuk om jouw ervaring op papier te zetten en te delen met duizenden lezers neem dan nu contact met ons op.

Vertel ons in het kort wie je bent en waar je hebt gewerkt. Wij nemen contact met je op zodat we jouw verhaal kunnen delen met onze lezers.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het