Hoe leuk was jouw krokusvakantie?

Het is heel snel gegaan maar de twee weken voorjaarsvakantie zijn al weer voorbij. Duizenden Nederlandse skileraren zijn in de afgelopen twee weken afgereisd naar de Alpenlanden om daar skilessen te geven aan jong en oud.

De eerste week stond in het teken van stralende zonneschijn bij strakblauwe hemel. Deze week bleef het enkele dagen op de skipistes wat rustiger doordat we af en toe te maken hadden met lichte sneeuwval. Gelukkig was het in de meeste wintersportgebieden ook de tweede week een aantal dagen goed vertoeven met veel zon en aangename wintersporttemperaturen.

Volle groepen
Onder de honderdduizenden Nederlandse wintersporttoeristen bevonden zich zoals gewoonlijk met de krokusvakantie weer tal van kinderen. Veel van deze kinderen kwamen naar de skischolen om skiles te krijgen. Skischolen hadden te maken met honderden kinderen en skileraren werkte met volle groepen. Lange en inspannende dagen voor zowel leerlingen als skileraren. Maar zoals gewoonlijk waren het weer hele leuke weken.

Vertel jouw verhaal
Bij Skileraren Informatie zijn we opzoek naar jouw verhaal. Deel jouw ervaring met collega’s van over de hele wereld en maak fanatieke wintersporters enthousiast over het leven als skileraar. Vindt jij het leuk om jouw ervaring op papier te zetten en te delen met duizenden lezers neem dan nu contact met ons op.

Vertel ons in het kort wie je bent en waar je hebt gewerkt. Wij nemen contact met je op zodat we jouw verhaal kunnen delen met onze lezers.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren