Kerst in het buitenland

Kerst staat bekend als familiefeest. De tijd van het jaar dat de hele familie bij elkaar komt. Maar geef je les in het buitenland dan is de kans groot dat je familie en vrienden een kleine duizend kilometer van je vandaan zijn. Hoe vier jij kerst in het buitenland?

In Nederland wordt er dit jaar geen witte kerst gevierd. Maar zit je in het buitenland dan is de kans groot dat wanneer je uit het raam kijkt je hoog op de berg besneeuwde toppen kunt zien. Heb je niet het geluk dat je familie speciaal voor jou over gekomen is om samen kerst te vieren dan kun je iedereen thuis een fijne kerst wensen via sms, whatsapp, skype of een traditioneel kaartje per post.

De eerste week van de kerstvakantie zit er al weer bijna op. Dat betekend dat het in de skischolen rustiger wordt en je misschien wel lekker vrij bent geweest vandaag. En hoe kun je kerst beter vieren dan skiënd op de witte pistes samen met gezellige collega’s die je misschien al tot je vrienden rekent? Ondanks dat familie er misschien niet bij kan zijn zal menig skileraar gister vanavond gezellig aan tafel hebben gezetten met tientallen collega’s. En kunnen we onze collega skileraren niet een beetje tot onze familie rekenen?

sneeuwsportleraren.nl wenst iedereen een gezellige kerst!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren