Kerst in het buitenland

Kerst staat bekend als familiefeest. De tijd van het jaar dat de hele familie bij elkaar komt. Maar geef je les in het buitenland dan is de kans groot dat je familie en vrienden een kleine duizend kilometer van je vandaan zijn. Hoe vier jij kerst in het buitenland?

In Nederland wordt er dit jaar geen witte kerst gevierd. Maar zit je in het buitenland dan is de kans groot dat wanneer je uit het raam kijkt je hoog op de berg besneeuwde toppen kunt zien. Heb je niet het geluk dat je familie speciaal voor jou over gekomen is om samen kerst te vieren dan kun je iedereen thuis een fijne kerst wensen via sms, whatsapp, skype of een traditioneel kaartje per post.

De eerste week van de kerstvakantie zit er al weer bijna op. Dat betekend dat het in de skischolen rustiger wordt en je misschien wel lekker vrij bent geweest vandaag. En hoe kun je kerst beter vieren dan skiënd op de witte pistes samen met gezellige collega’s die je misschien al tot je vrienden rekent? Ondanks dat familie er misschien niet bij kan zijn zal menig skileraar gister vanavond gezellig aan tafel hebben gezetten met tientallen collega’s. En kunnen we onze collega skileraren niet een beetje tot onze familie rekenen?

sneeuwsportleraren.nl wenst iedereen een gezellige kerst!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het