Weinig sneeuw maar perfecte om te leren skiën

De omstandigheden zijn momenteel niet zoals we ze graag zouden zien. Toch heeft het mooie weer in skigebieden die open zijn gegaan zo zijn voordelen. Beginnende skiërs kunnen zich volledig focussen op het leren skiën en genieten van de aangename temperaturen.

We verwachten rond deze tijd van het jaar veel sneeuw en temperaturen ver onder het vriespunt, echt wintersportweer dus. Dikke kleding, wanten, helm en sjaal zijn noodzakelijk om het niet koud te krijgen. Vlak voor de middag beginnen je tenen en vingers koud aan te voelen en ben je blij als je het restaurant in mag om onder het genot van een warme chocolademelk met slagroom even op te warmen.

Wintersporters die dit jaar met de kerstvakantie op de lange latten staan hebben een hele andere ervaring. Vooral voor beginnende skiërs is het aangenaam je niet zorgen te hoeven maken over de kou. Ze kunnen zich volledig concentreren op het skiën.

Kinderen houden het makkelijk van ‘s ochtends vroeg tot laat in de middag vol en klagen niet over dat ze het koud hebben. Doordat ze niet van top tot teen dik zijn ingepakt kunnen ze zich makkelijk bewegen en voelen ze zich prettiger. Daar waar de pistes in goede staat zijn heersen momenteel perfecte omstandigheden om te leren skiën.

Een eerste positieve wintersport ervaring zal er hopelijk voor zorgen dat de eerste wintersport niet de laatste zal zijn.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en