Nep skileraar komt met nog nooit eerder vertoonde leermethodes

Er zijn verschillende theorieën over hoe we onze gasten op de meeste efficiënte manier het skiën kunnen bijbrengen. De technieken die de skileraar in deze video gebruikt zijn op z’n minst bijzonder te noemen.

Een groep skiërs in Noorwegen krijgt geen les van hun eigen skileraar, maar van skileraar Magnus. Het thema van de les is het leren remmen. Hiervoor gebruikt de ‘nep’ skileraar ankers, paraplu’s en als dat niet werkt dan moeten de gasten zich laten vallen.

De gasten hebben zichtbaar hun twijfels over wat Magnus ze bijbrengt. Ondanks dat doen ze netjes wat hun skileraar van ze vraagt. Gelukkig draait het hier allemaal om een verborgen camera grap en neemt de echte skileraar Morten de les snel weer over zodat er echt wat geleerd kan worden.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren