Skileraren Informatie is opzoek naar jouw verhaal!

Het hele jaar rond zijn we opzoek naar enthousiaste skileraren en leraressen die hun ervaringen en bevindingen willen delen met hun collega’s. Materiaal, techniek, oefeningen, nieuws, ervaringen, alles wat betrekking heeft tot het skileraren leven willen we graag plaatsen als artikel.

Het maakt niet uit of je al jaren les geeft of dat je op het punt staat voor de eerste keer skiles te gaan geven. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Opleidingen
Sta je op het punt te beginnen aan een skileraren opleiding in binnen- of buitenland en lijkt het je een leuk om vrienden, familie en collega skileraren op de hoogte te houden van jouw avontuur? Wij plaatsen graag jouw verhaal op skileraren informatie!

Zomer
Heb jij in de zomermaanden een baan gevonden die perfect aansluit op het winterseizoen dan willen ook die verhalen graag horen.

Meldt je aan!
Wil jij auteur worden op Skileraren Informatie meldt je dan nu aan! Stuur ons een berichtje via het contact formulier zodat we contact met je op kunnen nemen.

 

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren