Skilerarenopleider gezocht voor rolskibaan in Litouwen

Je geeft al zo lang als je dat kunt herinneren skiles op een rollerbaan. Denkt in vernieuwingen en mogelijkheden en vindt het heerlijk om jouw kennis te delen met je collega’s. Dan is deze kans er een die je niet voorbij mag laten gaan. Skischool Ski Academy in Litouwen zoekt een Nederlandse skileraar om het lerarenteam daar te voorzien van tips en tricks.

Een jaar geleden startte de Nederlandse Richard Schrijer een rolskibaan in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Een Nederlandse skilerares reisde toen naar Vilnius af om het lerarenteam daar bij te scholen. Ook dit jaar is de skischool eigenaar weer opzoek naar een ervaren leraar die de leraren van de startende skischool een opfriscursus/workshop kan geven. “Onze leraren zijn hoog geschoold voor in de sneeuw, maar lesgeven op een rolbaan is toch anders. We zijn opzoek naar meer vrolijkheid, klantgerichtheid en vriendelijkheid in de lessen. We willen de lessen leuker maken door het gebruik van bijvoorbeeld touwen, ballen en ander materiaal. Skiles van een Nederlander kan daar bij helpen,” aldus Schrijer.

Als ervaren skileraar is het mogen delen van je kennis met collega’s een leuke afwisseling met je dagelijkse werkzaamheden. In dit geval wordt die ervaring nog eens flink versterkt omdat Ski Academy Vilnius de vlucht naar Vilnius en de hotelovernachtingen zal bekostigen.

Ben je ergens in de komende weken een paar dagen (3 á 4) beschikbaar, kun je een workshop geven in het Engels en heb je veel ervaring op de rolskibaan? Stuur dan je motivatie e-mail en CV naar info@slidinejimoakademija.lt.

In deze video kun je zien waar je heen gaat en waarmee je gaat werken:

Een unieke kans voor de ervaren skileraar!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren