Bijzondere vacature: een seizoen werken in Lapland

Wanneer je denkt aan een winterseizoen werken in de sneeuw denk je al snel aan bestemmingen in de Franse en Oostenrijkse Alpen. Ben je opzoek naar iets anders dan kies je voor Canada of Japan, maar de vacature die we nu tegen kwamen is toch wel bijzonder te noemen. Heb je er ooit aan gedacht om een seizoen in Lapland te gaan werken?

De openstaande vacature vind je bij Scandinavian Wintersports. Het bedrijf biedt sinds 2004 reizen aan naar Lapland en onderscheidt zich door de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en specialistische kennis. De reisorganisatie beschikt over een eigen lodge die gebruikt wordt voor verschillende programma’s en dienst doet als kantoor. Die lodge kan dus zomaar komende winter jouw kantoor zijn!

Wil je het bewogen leven van een skileraar in een druk skigebied achter je laten en verruilen voor de wildernis? Draai jij je hand niet om voor temperaturen ver onder het vriespunt, ben je het liefst de hele dag buiten en heb je ervaring in de wintersport? Dan is dit een kans die je niet mag laten liggen.

Als Scandinavian Wintersports reisbegeleider ben je veel meer dan snowboard- of skileraar. Je begeleidt niet alleen het skiën en snowboarden, maar ook het langlaufen, sneeuwschoenwandelen en ijsvissen. Je zorgt er voor dat je gasten een zorgeloze tijd hebben op hun vakantiebestemming.

Lijkt het jouw wat om voor een paar maanden naar het hoge noorden te reizen? Bekijk dan hier de vacature.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren