Tof evenement bij MK Skiservice

Blokkeer 24 & 25 september maar alvast in jouw agenda, want er staan hele gave evenementen op de planning. MK Skiservice in Bilthoven gaat een top weekend verzorgen en jij kunt erbij zijn! Lees snel verder, dan vertelt Mai je er alles over.

Vrijdag avond

Op 24 September komt Arcteryx  met een film van een van hun atleten. Het is nog niet bevestigd…. maar grote kans dat Stian Hagen zijn film komt laten zien! Daarnaast hebben Loic Islikker en Paul de Groot een aantal episodes gemaakt in de bergen genaamd Hidden Faces. Tijdens deze avond tonen zij alle episodes die al gereleased zijn en 2 nieuwe spectaculaire episodes! Hoe gaaf is dat!

En dat is zeker nog niet alles! Op deze avond zul je niet verhongeren want een promotie team van Emmi is aanwezig die je de lekkerste Zwitserse kazen kan laten proeven. Een heerlijke raclette stube met het heerlijke Kaltenbach raclette. Als kers op de taart is er een mini restaurant aanwezig in een gondel waar heerlijke flammkuchen gehaald kan worden. Ook is er een barista aanwezig met een koffie barretje voor een lekker kopje koffie

Wil jij een gloednieuw paar Extreme ski’s naar keuze winnen? Download dan de Kahoot Quiz app en doe mee aan de quiz! Finalisten strijden tijdens een oud vikingspel Rovkork om de eer en de winnaar mag zijn/haar gloednieuwe Extreme ski’s uitkiezen.

Zaterdag avond

Op 25 september staat er ook een mega gaaf programma op de planning. Vanaf 16.00 uur opent MK skiservice haar deuren en kan je gratis al je saftey gear laten checken. Buiten dat je ze kunt laten checken, kun je ook jouw pieper laten updaten. Speciaal op deze dag kan je jouw stalen ABS Airbag Cylinder omruilen voor carbon, voor maar €60 i.p.v. €120! Ook op deze avond ontbreekt het natuurlijk niet aan de meest lekkere versnaperingen.

Rond 19.00 uur begint Prof. Dr. Aarts een lezing over onderkoeling en koolmonixide. Dr. Aarts is zelf een fanatiek freerider en tourskiër dus dit wil je zeker niet missen! Ook is er een workshop waarin je leert hoe je een slachtoffer het best kunt verzorgen/inpakken om onderkoeling tegen te gaan.

Vervolgens is er een lezing van Bruno Jelk, een levende legende. In zijn carriere bij Air Zemmatt heeft hij meer dan 5000 reddingsoperaties geleid en 800 slachtoffers moeten bergen. Hij zal vertellen over de risico’s van gletscherskien en lawines. Hier moet je echt bij zijn!

Aansluitend is er een kahoot quiz over veiligheid. Het bekende merk Helly Hansen stelt twee skipassen voor Chamonix ter beschikking en je kunt een lawine pieper winnen naar keuze! Ook is er een Helly Hansen fotoboot waar je je kunt verkleden in jaren 50 skikleding en in de eerste stoeltjeslift van Zwitserland kunt zitten.

Op vertoon van de foto krijg je eenmalig 10% korting op je volgende aankoop bij MK Skiservice!

Als klapper op de vuurpijl……….                     

Om het winterseizoen te laten beginnen met een knal gaan we een recordpoging Airbagstrekken doen. Heb je er geen? Geen probleem! Bij MK Skiservice kan je ze lenen. Heb je er wel één? Dan is dit een ideale manier om zonder kosten je airbag te testen en door een pro te laten invouwen. Tijdens deze recordpoging zullen twee cameramensen aanwezig zijn dus wil je liever niet in beeld laat het dan vooral even weten.

Lijkt jou dit leuk? Meld je dan hieronder aan dan zien we jou 24 & 25 September!

info@mkskiservice.nl

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren