Toffe vacatures bij Flipside

Ben jij nog opzoek naar een toffe baan als skileraar voor komende winter? Lees dan snel verder, Flipside stelt zich graag aan jou voor. Wie weet beleef jij de winter van jouw leven bij deze te gekke organisatie! 

Even voorstellen

Wij zijn Flipside en wij organiseren wintersport groepsreizen naar de sneeuw. We nemen daarbij letterlijk zoveel mogelijk uit handen voor de wintersport commissies van bedrijven, scholen en studenten. Op die manier organiseren we wintersport groepsreizen zonder gedoe.

De combinatie van de sport, de sneeuw en het avontuur in een indrukwekkende omgeving is waarom wij Flipside hebben opgericht. We houden van de natuur, de bergen en natuurlijk ook van de Après-ski. Sinds 2013 hebben we honderden reizen mogen organiseren voor duizenden deelnemers en zijn we dagelijks bezig met onze grootste passie.

Wintersportgroepsreis boeken
Groepen die met ons mee gaan, beleven een geweldig avontuur. Alles is geregeld en de deelnemers hoeven zich alleen nog maar druk te maken over het weer. Via ons online systeem ‘My Flipside’ gaat alles in het voortraject eenvoudig.

Alle betalingen en de administratie van het huren van de materialen of het inplannen van de skilessen gaan via dit systeem en op individuele basis. Zo kan iedereen zijn eigen betalingen, schoenmaten, dieetwensen en andere voorkeuren doorgeven.

Iedereen die mee gaat, beloven we de volgende zaken:

  1. Geen gedoe met (aan)betalingen
    In My Flipside kunnen deelnemers zelf alle (aan)betalingen doen met IDEAL, creditcard of PayPal.
  2. Wij verzamelen alle gegevens
    Deelnemers vullen online zelf leswensen, schoenmaten en andere gegevens in.
  3. Gelijk bij aankomst de berg op
    Jullie materiaal, reisleider en instructeurs staan klaar bij aankomst

Flipside vacatures
Elk jaar zoeken we een team voor de winter. Voor komende winter zijn we op zoek naar ski instructeurs voor onze schoolreizen. Ben je benieuwd naar de data, check dan zeker onze website. Voor onze vacatures klik je hier

We hebben ook een gaaf pension genaamd ‘Cityhouse Flipside’ midden in Mayrhofen. Zoek je een toplocatie vlakbij de liften dan zit je bij ons goed voor een budget vakantie naar de sneeuw. Check dan: www.cityhouseflipside.nl

Ervaringen
De afgelopen jaren mochten we voor veel verschillende gezelschappen een wintersport groepsreis verzorgen. Lees hier hoe de deelnemers hun reis hebben ervaren.
https://go-flipside.nl/over-flipside/reviews

Ook naar de sneeuw?

Wil je met je bedrijf, school of studentenvereniging op wintersportreis? Bekijk dan onze homepage, www.go-flipside.nl

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren