Warme voeten voor Amerikaanse skileraren

Door de lange dagen bij temperaturen ver onder het vriespunt en een situatie waarin je je als skileraar niet warm kunt skiën kan het tijdens het werk van een ski- of snowboardleraar koud zijn. 8000 Meter Peak Technologies, partner van het de Amerikaanse skileraren vereniging PSIA-AASI, gaat koude voeten bij ski- en snowboardleraren voorkomen. Hun skischoenen worden voorzien van revolutionaire nieuwe ThermaCell verwarmde zooltjes.

Door de samenwerking tussen PSIA-AASI (Professional Ski Instructors of America and American Association of Snowboard Instructors) en 8000 Meter Peak Technologies samen met ThermaCell verwarmde inlegzooltjes blijven Amerikaanse skileraren langer warm tijdens hun werk. De ThermaCell op afstand bedienbare zooltjes zijn de perfecte oplossing voor koude voeten tijdens het skiën of snowboarden. Skileraren kunnen eenvoudig de warmte instellen zonder het zooltjes te hoeven verwijderen uit hun schoenen. Hierdoor kunnen ze zich voor 100% focussen op hun werk.

Skileraren die aangesloten zijn bij de PSIA-AASI krijgen komend seizoen de mogelijkheid de ThermaCell zooltjes te bestellen. Voor Nederlandse skileraren is deze actie nog niet in het leven geroepen, maar gelukkig zijn er genoeg wintersportspecialisten die dit soort zooltjes aanbieden en kunnen inbouwen.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren