Warme voeten voor Amerikaanse skileraren

Door de lange dagen bij temperaturen ver onder het vriespunt en een situatie waarin je je als skileraar niet warm kunt skiën kan het tijdens het werk van een ski- of snowboardleraar koud zijn. 8000 Meter Peak Technologies, partner van het de Amerikaanse skileraren vereniging PSIA-AASI, gaat koude voeten bij ski- en snowboardleraren voorkomen. Hun skischoenen worden voorzien van revolutionaire nieuwe ThermaCell verwarmde zooltjes.

Door de samenwerking tussen PSIA-AASI (Professional Ski Instructors of America and American Association of Snowboard Instructors) en 8000 Meter Peak Technologies samen met ThermaCell verwarmde inlegzooltjes blijven Amerikaanse skileraren langer warm tijdens hun werk. De ThermaCell op afstand bedienbare zooltjes zijn de perfecte oplossing voor koude voeten tijdens het skiën of snowboarden. Skileraren kunnen eenvoudig de warmte instellen zonder het zooltjes te hoeven verwijderen uit hun schoenen. Hierdoor kunnen ze zich voor 100% focussen op hun werk.

Skileraren die aangesloten zijn bij de PSIA-AASI krijgen komend seizoen de mogelijkheid de ThermaCell zooltjes te bestellen. Voor Nederlandse skileraren is deze actie nog niet in het leven geroepen, maar gelukkig zijn er genoeg wintersportspecialisten die dit soort zooltjes aanbieden en kunnen inbouwen.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Living the dream – Matthijs

  Na vele jaren als accountant en controller heeft hij de sprong gewaagd tot skileraar. Na 7 seizoenen van ontwikkeling is het echter weer tijd om

  Help! Een gat in de agenda!

  Corona, Corona, Corona, we kunnen allemaal het woord niet meer horen. Het beïnvloedt bij vrijwel ieder van ons op dit moment het leven en daarbij

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.