6-jarige komt om het leven tijdens skiles

Wat een mooie dag had moeten worden in de Oostenrijkse skiregio Wilden Kaiser eindigde voor een Duitse familie in een drama.

Een skileraar is gister met vijf kinderen onderweg op de skipistes van Söll. Als de groep net iets boven het dalstation van de Stöcklbahn is verliest een van de kinderen de controle over haar ski’s. Het meisje skiet steeds sneller en schiet door een hek heen waar een sneeuwkanon achter staat. De 6-jarige botst met haar hoofd tegen het sneeuwkanon aan en is ondanks dat ze een helm droeg aan haar verwondingen overleden.

Onze gedachten gaan uit naar de familie van het meisje en haar skileraar.

Bron: Bild.de

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Word nu lid!

Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

Word lidRegistreer als leraar

Most Popular

Social Media

Related Posts

Even voorstellen…

In ‘Even voorstellen…’ laten wij jullie graag kennismaken met de gezichten achter de blogs van Sneeuwsportleraren.nl. Deze week stelt Mai zich aan jullie voor. Mai

Fiss in het zonnetje!

Door online te zoeken naar informatie over skigebieden kom je veel algemene informatie tegen. Een overload aan informatie over hotels, pistekilometers en toeristische activiteiten. Voor