Beelden Wereldkampioenschappen voor skileraren 2017

Vorige week vonden in het Zwitserse Samnaun van 26 tot en met 30 april de wereldkampioenschappen voor snowboard- en skileraren plaats. Uitgenodigd waren alle sneeuwsportleraren die dit seizoen aangesloten waren bij een organisatie verbandhoudend met de ISIA. Het evenement was een groot succes.

Van woensdag tot en met zondag stonden er 262 deelnemers uit 31 landen aan de start. Samen met 64 vrijwilligers heeft de organisatie een succesvol evenement weten neer te zetten. De snowboard- en skileraren gingen met elkaar de strijd aan op de onderdelen reuzenslalom, parallel-slalom, boardercross en formatie-skiën.

Dat het evenement een groot succes is geweest kun je zien aan deze mooie beelden. Een uitgebreide fotoreportage vind je hier.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren