De eerste Drive-Thru skischool ter wereld

De skischool in Verbier, European Snowsports, heeft een nieuwe manier van lesgeven geïntroduceerd voor diegene die niet in een groep wil skiën en geen zin heeft in een dag privéles. Is dit het nieuwe lesgeven?

De skischool heeft een zogenaamde Coaching Zone op de piste geopend. Skiërs kunnen langskomen voor een paar tips van de leraren zonder te hoeven reserveren. Op deze informele manier krijgen wintersporters goede tips zonder dat ze deel hoeven te nemen aan een traditionele les.

“Het lidmaatschap biedt flexibiliteit en betaalbare toegang tot de ‘drive-thru’ skilessen op de pistes van Verbier. De geldigheid van het lidmaatschap varieert tussen een dag en een heel seizoen. Skiërs kunnen stoppen voor een paar snelle tips of langer in de zone blijven rond skiën voor meer advies van de leraren,” zegt de eigenaar van European Snowsport, Julian Griffiths.


European Snowsport begon zo’n twaalf jaar geleden in Verbier en is uitgebreid naar Zermatt, St. Moritz en Chamonix. Het team van European Snowsport is trots om zijn klantgerichtheid.

De Coaching Zone wordt opgebouwd bij Lac des Vaux blue op maandagen, dinsdagen, donderdagen en zondagen. Bij Lac des Vaux black op woensdag en vrijdagen en in het La Chaux park op zaterdagen. Vanwege de pistes waarop geskied wordt zijn de lessen het best geschikt voor lichtgevorderden en gevorderde skiërs.

Een lidmaatschap voor een dag kost omgerekend €46,50, voor een week €186,- en voor een heel seizoen €922,50.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren