Gratis online lawine training: Know Before You Go!

Er niets beters dan met je collega’s op een vrije dag diepe poedersneeuw te rijden. Vaak ben je goed uitgerust met een sonde, pieper en een schep en ben je op de hoogte van het lawinebericht. 

Know Before You Go is een gratis online lawine training opgezet door het Utah Avalanche Center in de Verenigde Staten. Geen wetenschap, geen waarschuwingen om uit de bergen te blijven en geen formules om uit je hoofd te leren. In één uur zie je de vernietigende kracht van lawines, begrijp je wanneer en waarom ze gebeuren en zie je hoe je plezier kunt hebben in de bergen zonder daarbij in een lawine te raken.

In vijf interactieve cursussen leer je om veiliger en zelfverzekerder buiten de piste te zijn. De cursussen van ‘Know Before You Go’ zijn geheel gratis en makkelijk te begrijpen.

De online cursussen van ‘Know Before You Go’ vindt je hier.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het