Gratis online lawine training: Know Before You Go!

Er niets beters dan met je collega’s op een vrije dag diepe poedersneeuw te rijden. Vaak ben je goed uitgerust met een sonde, pieper en een schep en ben je op de hoogte van het lawinebericht. 

Know Before You Go is een gratis online lawine training opgezet door het Utah Avalanche Center in de Verenigde Staten. Geen wetenschap, geen waarschuwingen om uit de bergen te blijven en geen formules om uit je hoofd te leren. In één uur zie je de vernietigende kracht van lawines, begrijp je wanneer en waarom ze gebeuren en zie je hoe je plezier kunt hebben in de bergen zonder daarbij in een lawine te raken.

In vijf interactieve cursussen leer je om veiliger en zelfverzekerder buiten de piste te zijn. De cursussen van ‘Know Before You Go’ zijn geheel gratis en makkelijk te begrijpen.

De online cursussen van ‘Know Before You Go’ vindt je hier.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren