Inschrijving geopend: Österreichische Demo- und Skilehrermeisterschaft 2015

De inschrijving voor de Österreichischen Skilehrer RTL- en Demo-Meisterschaft 2015 is geopend. Dit jaar organiseren Schischule Dienten, Skiclub Dienten en de SBSSV het evenement dat plaats zal gaan vinden op de Marlies Schild Rennstrecke in Dienten am Hochkönig.

Alle skileraren die aangemeld zijn bij een Oostenrijkse skischool mogen zich inschrijven voor de reuzenslalom of de demonstratie afdaling. Beide wedstrijden vinden op 7 maart plaats in Dienten am Hochkönig.

Österreichischen Skilehrer RTL-Meisterschaft 2015
Voor de reuzenslalomwedstrijd kunnen skileraren zich als skischoolteam inschrijven. De uiteindelijke teamwaardering bestaat uit de snelste vrouw, snelste man uit de algemene klasse en nog twee tijden. Naast de teamwaardering is er ook een individueel klassement. Inschrijven kan tot 2 maart (17:00 uur) en kost €25,- per starter.

Österreichischen Demo-Meisterschaft 2015
Voor de demonstratiewedstrijd wordt er gestart met een team van 6 personen. Een jury beoordeelt per team de 3 afdalingen die verschillend van uitvoering moeten zijn. Bij de eerste afdaling wordt er gekeken naar de technische uitvoering en bij de tweede en derde naar het showelement. Inschrijven kost €250,- per team. Hier staat een hoofdprijs van €800,- tegenover die zowel aan een dames- als een herenteam wordt uitgereikt.

Steirischen Skilehrer RTL- en Demo-Meisterschaft 2015
Belangrijk om te weten voor skileraren uit Salzburg en Steiermark is dat zij binnen een aparte categorie vallen. Naast het Oostenrijkse kampioenschap vindt tevens het Steirischen Skilehrer RTL- en Demo-Meisterschaft 2015 plaats welke apart wordt beoordeelt. Alle skileraren uit Salzburg en Steiermark nemen tegelijkertijd aan beide kampioenschappen deel en krijgen hier een aparte beoordeling voor.

Uitnodiging en aanmelden Österreichische Demo Skilehrer Meisterschaften

Uitnodiging en aanmelden Österreichische RTL Skilehrer Meisterschaften

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren