SkiBook: hét online boekingssysteem voor skilessen

Steeds meer skischolen bieden hun lessen online aan. Door de skiles online te reserveren hoeven gasten na een lange reis niet meer naar het skischoolbureau maar melden zich de volgende dag direct bij de skileraar op de piste. De Nederlandse skischool SkiDiscovery gaat nog een stap verder en breidt het systeem verder uit met SkiBook.

SkiBook brengt het gemak van een online boekingsoverzicht met mailingmodule en leerlingvolgsysteem. In één oogopslag zie je als leraar/lerares wanneer je moet werken, welke groep je les gaat geven én wat het niveau van jouw cursisten is.

Zo werkt het
Cursisten van een skischool maken een eigen account aan en boeken een skiles bij hun favoriete skileraar. De les wordt eenvoudig online geboekt en betaald. De beschikbaarheid van de leraren is vooraf ingegeven. Als skileraar ontvang je een mail wanneer een van jouw lessen is geboekt. Zo weet je precies wanneer je moet werken en welke groep je les gaat geven.

SkiBook

Het gemak van SkiBook
Als skileraar creëer je een eigen account en geef je jouw beschikbaarheid aan in het systeem. Ook kun je invullen op welk niveau je les kunt geven. Je vindt jezelf vervolgens terug in het lerarenoverzicht met jouw profielfoto. Klanten die een les willen boeken, zien alleen de uren waarin jij beschikbaar bent. Dankzij het invullen van het niveau en dat van de cursisten kan er altijd een juiste match worden gevonden!

Tips van de leraar
Klanten die een les bij jou hebben gevolgd en na afloop inloggen in SkiBook zien de tips en vorderingen die jij hebt achtergelaten. Dit leerling volgsysteem geeft een handig overzicht van jouw groep en de vorderingen die zij maken. Zo kun je bijvoorbeeld het niveau van een skiër of snowboarder aanpassen. Tevens kun je iedere keer je les optimaal voorbereiden omdat je altijd inzicht hebt in het niveau van de groep. SkiBook biedt een urenregistratie, waardoor je als skileraar een goed inzicht hebt in de gewerkte uren.

Naast SkiDiscovery heeft ook Skicentrum Heerhugowaard het programma in gebruik genomen. Gesprekken met andere skischolen in binnen- en buitenland zijn gaande.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren