Skileraar maakt grote kans op Gouden Loeki aller tijden

‘Héééy biertje?!’ Deze kreet kwam twaalf jaar geleden voor de eerste keer van de beeldbuis onze kamers in. Nu vele jaren later is de kreet met bijbehorende beweging nog steeds in ons collectief geheugen gegrift. Om deze rede staat de bekendste skileraar van Nederland Der Rudi met zijn reclame hoog in de peilingen als het gaat om de STER Gouden Loei aller tijden.

Der Rudi heet eigenlijk Olaf Malmberg en auditeerde in 2000 voor de reclame. Voor de regisseur was het direct duidelijk dat ze hem moesten hebben. In de Zuid-Tirolse Alpen transformeerde een simpele boer bij de eerste sneeuwval in een gladde skileraar gehuld in traditioneel skileraren-outfit. Het rode skilerarenpak bleef in Malmberg zijn bezit. Sindsdien is Rudi een graag geziene ‘skileraar’ die menig après skifeest heeft geopend met zijn ‘Héééy biertje?!’ kreet.

Op woensdag 25 november maakt de STER de winnaar bekend van de STER Gouden Loeki aller tijden. Met nog twaalf commercials in de strijd zal het nog even spannend zijn of de prijs daadwerkelijk naar Der Rudi gaat. Hier kun je jouw stem uitbrengen.

Bron: ad.nl

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Snowboardleraar in IJsland

  Gastblogger Vincent Drost van VT Adventures en Iceland Snowsports begon zijn carrière als snowboardleraar in de Zwitserse Alpen. Naast het lesgeven als docent economie, reisde