Skileraren Nendaz bezorgen gasten een onvergetelijke VIP-dag

In het grootste wintersportgebied van Zwiserland, Les 4 Vallées, biedt de skischool Swiss Skischool Nendaz privélessen aan op het hoogste niveau. De speciale VIP-lessen bezorgen de gasten de ultieme leservaring en een unieke dag in de sneeuw. Naast wat gasten standaard van een privéles mogen verwachten is er meer.

“Het was precies zoals hij had gezegd: we hebben niet één keer dezelfde piste genomen, onze techniek verbeterd en genoten van wat de bergen te bieden hebben. We komen zeker terug, daar twijfelen we niet aan,” aldus een van de VIP-gasten van de skischool in Nendaz.

De gast bepaalt het programma
Het programma van de VIP-privéles wordt helemaal ingericht naar de wensen van de gast. De gast bepaalt zelf de locatie waar hij of zij wil worden opgehaald. Dat kan de receptie van het hotel of het restaurant hoog op de berg zijn. De ervaren lokale skileraren brengen hun gasten naar de mooiste plekken van het skigebied. ‘s Middags worden voor de lunch de beste restaurants bezocht en tussendoor wordt er gestopt voor het mooiste uitzicht. Op verzoek kan er een video analyse plaatsvinden en de les geeft gasten de mogelijkheid om samen met hun leraren bij veel liften de rij te passeren.

Lunch
De skileraar zorgt er ‘s middags voor dat er een tafel gereserveerd is in een van de beste restaurants. Van de gasten wordt verwacht dat ze de lunch van de skileraar voor hun rekening nemen.

Kosten
Uiteraard hangt aan deze speciale behandeling een speciaal prijskaartje. Één dag VIP-privéles kost voor één persoon omgerekend €410,-. Iedere daar bijkomende gast betaald nog eens €70,-. Daarvoor krijgen ze zes uur les.

Lijkt het jou wat om op deze manier je lessen te geven?

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren