Skischolen Amerika gaan voor wereldrecord grootste skiles

Op vrijdag 8 januari 2016 gaan de  mensen achter het Learn to Ski and Snowboard initiatief samen de de mensen achter de organisatie SNOW de samenwerking aan met als doel een vermelding in het Guinness Book of World Records.

Op vrijdag 8 januari 2016 om precies 10:00 uur gaat er iets bijzonders gebeuren. Skigebieden in Amerika gaan op exact hetzelfde moment van start met ski- en snowboardlessen om zo een nieuw wereldrecord te vestigen voor de grooste skiles.

Beginnende wintersporters worden uitgenodigd om zich nu aan te melden voor de beginnerslessen. Er wordt niet één grote skiles gegeven maar vele kleine groepslessen die allemaal om 10:00 uur locale tijd van start gaan. Hiermee willen de organisatoren maar liefst 4 records verbreken: grootste skiles op 1 locatie, grootste snowboardles op 1 locatie, grootste skiles op meerdere locaties en grootste snowboardles op meerdere locaties.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren