Skischolen Amerika gaan voor wereldrecord grootste skiles

Op vrijdag 8 januari 2016 gaan de  mensen achter het Learn to Ski and Snowboard initiatief samen de de mensen achter de organisatie SNOW de samenwerking aan met als doel een vermelding in het Guinness Book of World Records.

Op vrijdag 8 januari 2016 om precies 10:00 uur gaat er iets bijzonders gebeuren. Skigebieden in Amerika gaan op exact hetzelfde moment van start met ski- en snowboardlessen om zo een nieuw wereldrecord te vestigen voor de grooste skiles.

Beginnende wintersporters worden uitgenodigd om zich nu aan te melden voor de beginnerslessen. Er wordt niet één grote skiles gegeven maar vele kleine groepslessen die allemaal om 10:00 uur locale tijd van start gaan. Hiermee willen de organisatoren maar liefst 4 records verbreken: grootste skiles op 1 locatie, grootste snowboardles op 1 locatie, grootste skiles op meerdere locaties en grootste snowboardles op meerdere locaties.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het