Speciaal skiprogramma voor en door vrouwen

Het Amerikaanse skigebied Smuggler’s Notch heeft haar vrouwen skiprogramma voor alle niveau’s skiërs en boarders uitgebreid. Het nieuwe programma bestaat uit drie dagen en wordt drie keer dit seizoen aangeboden.

“Ons vrouwen programma wordt geleid door professionele vrouwelijke skileraressen. De naruk ligt op het ontwikkelen van vertrouwen door middel van skiën of boarden en tips en techniek gericht op hoe vrouwen zich in de sneeuw bewegen,” zegt Karen Bougie van Smuggler’s Notch tegenover SnoCountry.com. “Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er op een speelse en ondersteunende manier gebruik kan worden gemaakt van het drie-daagse programma.”

Door het includeren van lunch en een après-ski cocktail krijgen vrouwen de mogelijkheid ook na de skiles aan hun vriendschap te bouwen en er een gezellige dag van te maken.

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren