Speciaal skiprogramma voor en door vrouwen

Het Amerikaanse skigebied Smuggler’s Notch heeft haar vrouwen skiprogramma voor alle niveau’s skiërs en boarders uitgebreid. Het nieuwe programma bestaat uit drie dagen en wordt drie keer dit seizoen aangeboden.

“Ons vrouwen programma wordt geleid door professionele vrouwelijke skileraressen. De naruk ligt op het ontwikkelen van vertrouwen door middel van skiën of boarden en tips en techniek gericht op hoe vrouwen zich in de sneeuw bewegen,” zegt Karen Bougie van Smuggler’s Notch tegenover SnoCountry.com. “Er wordt gewerkt met kleine groepen zodat er op een speelse en ondersteunende manier gebruik kan worden gemaakt van het drie-daagse programma.”

Door het includeren van lunch en een après-ski cocktail krijgen vrouwen de mogelijkheid ook na de skiles aan hun vriendschap te bouwen en er een gezellige dag van te maken.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Top 10 ergernissen Sneeuwsportleraren

  Het leven van een sneeuwsportleraar… Velen hebben daar vast en zeker een bepaald beeld bij en de sneeuwsportleraren zelf spreken daar hoogstwaarschijnlijk alleen maar lovend

  Living the Dream – Martijn

  Eerder zijn wij gestart met onze nieuwe serie ”Living the dream”. Nederlanders die van hun hobby hun werk hebben gemaakt – for the long run.

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het