Staatliche skileraren ’15/’16 ontvangen hun diploma

Dinsdag 21 april was het weer zover. In de Ski Austria Academy in St. Christoph ontvingen de deelnemers van de Staatliche opleiding van het leerjaar 2015/2016 hun ‘Staatlicher Skilehrer’ diploma van de BSPA Innsbruck.

Aan een jarenlange opleiding kwam een eind. De Oostenrijkse Staatliche skilerarenopleiding staat bekend als ‘s werelds beste opleiding. Van het begin tot het einde van de opleiding zijn er meer dan 300 opleidingsdagen en verplichte stagedagen te doorlopen. Deze weg duurt enkele jaren en is alleen met veel persoonlijke inzet, een hoge bereidheid om te leren en een hoog skiniveau te volbrengen.

Voor de nieuwe Staatliche skileraren staan nu alle deuren in de skilerarenwereld open. De vraag naar Staatliche skileraren in de Oostenrijkse skischolen is nog steeds erg hoog. Traditie getrouw werden de nieuwe skileraren gepresenteerd in traditionele Oostenrijkse kledij.

Wir gratulieren allen neue Staatliche Skilehrer!

Foto: Tiroler Skilehrerverband

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
mood_bad
 • No comments yet.
 • Add a comment

  Word nu lid!

  Word nu GRATIS lid van Sneeuwsportleraren.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures en kom in contact met andere skileraren.

  Registreer als leraar en ontvang exclusieve kortingen bij onze partners via onze winkel.

  Word lidRegistreer als leraar

  Most Popular

  Social Media

  Related Posts

  Bloopers van Sneeuwsportleraren

  Het overkomt iedereen wel eens: bloopertje hier, bloopertje daar… En dan maar hopen dat zo min mogelijk mensen het gezien hebben #akward! Ook het leven

  Anwärter-opleiding tijdens Corona

  Van 1,5 meter samenleving tot raamvisite, van balkonbezoek tot ellebooggroet en van cockdown tot coronadiploma: inmiddels kennen we ze allemaal wel… Maar hoe zit het

  Huilen op poederdagen!

  Je kent het vast wel, je wordt wakker en ziet dat het flink gedumpt heeft. Een flinke laag poeder ligt al in het dal en