Staatliche skileraren ’15/’16 ontvangen hun diploma

Dinsdag 21 april was het weer zover. In de Ski Austria Academy in St. Christoph ontvingen de deelnemers van de Staatliche opleiding van het leerjaar 2015/2016 hun ‘Staatlicher Skilehrer’ diploma van de BSPA Innsbruck.

Aan een jarenlange opleiding kwam een eind. De Oostenrijkse Staatliche skilerarenopleiding staat bekend als ‘s werelds beste opleiding. Van het begin tot het einde van de opleiding zijn er meer dan 300 opleidingsdagen en verplichte stagedagen te doorlopen. Deze weg duurt enkele jaren en is alleen met veel persoonlijke inzet, een hoge bereidheid om te leren en een hoog skiniveau te volbrengen.

Voor de nieuwe Staatliche skileraren staan nu alle deuren in de skilerarenwereld open. De vraag naar Staatliche skileraren in de Oostenrijkse skischolen is nog steeds erg hoog. Traditie getrouw werden de nieuwe skileraren gepresenteerd in traditionele Oostenrijkse kledij.

Wir gratulieren allen neue Staatliche Skilehrer!

Foto: Tiroler Skilehrerverband

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren