2Btravel bestaat 5 jaar en gaat verder als Snowlife

Afgelopen zaterdag werd het 5-jarig jubileum van 2Btravel gevierd in Snowworld Zoetermeer. Onderdeel van de viering was het bekendmaken van een nieuwe bestemming en een nieuwe naam.

De jubileumviering werd gestart met de Oostenrijkse bijscholing voor Anwärter en Landes skileraren. Om 10:00 uur verzamelde de eerste skileraren zich voor de door 2Btravel georganiseerde bijscholingsdag. Deze officiële bijscholing (Fortbildung) werd gegeven door de opleiders van het Oostenrijkse SBSSV (Salzburger Berufsschilehrer & Snowboardlehrer Verbands). Na het afronden van de Fortbildung zijn de Anwärter en Landes diploma’s weer met 3 jaar verlengt.

Aan het einde van de middag barste het après-ski feest met Dj XXL los. Meer skileraren sloten zich aan bij de viering voor een gezellig weerzien met collega’s, Oostenrijkse skischooleigenaren, skitrainers en skivrienden. Om 16:30 uur werd er een korte speech gehouden waarin de afgelopen 5 jaar voorbij kwamen. De speech werd afgesloten met een bijzondere verrassing!

Nieuwe bestemming
Na 5 jaar vond het team van 2Btravel het tijd voor vernieuwing. Ze lieten daarom tijdens het jubileumfeest twee wensen in vervulling gaan. De eerste wens ging letterlijk over het verleggen van grenzen. Er is een nieuwe bestemming opgenomen in het aanbod van 2Btravel. Vanaf komende winter bieden ze een opleidingstraject aan tot skileraar in Canada!

Nieuwe bedrijfsnaam
Maar dat was nog niet alles. 2Btravel had ook de wens om hun bedrijfsnaam te vernieuwen. Het 5 jarig jubileum werd hét moment. 2Btravel gaat verder als Snowlife!

Skileraren Informatie feliciteert Snowlife met hun 5-jarig bestaan!

Share:

Facebook
WhatsApp
Email

Related Posts

Hoe overleef ik… een broekplasser?

Vóór en dóór sneeuwsportleraren is natuurlijk het motto van ons platform. Wij delen graag onze ervaringen met jou, middels onze ‘Hoe overleef ik…’ reeks. Deze

Techniekblog ‘Hochachse’

De mens heeft verschillende assen in het lichaam om mee te bewegen. Deze bestaat uit een verticale, frontale en sagittale as. Voor het correct uitvoeren